reklama

Známkovali SME nemocnice alebo Nemocnica v strede mesta

Konečne zverejnené, konečne je to aj na papieri (no na internete určite).  Komárňanská nemocnica presnejšie nemocnica Forlife n. o. Komárno je to najhoršie čo na Slovensku podla hodnotenia pacientov máme a to máme nemocníc skutočne dosť. Nie nadarmo sa u nás traduje, že radšej vydržať o pol hodinu bolesti  viac a nechať sa odviesť do Nových Zámkov (hodnotenie 68) alebo radšej umrieť skôr ako sa dostanete do komárňanskej nemocnice.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

 Vďakabohu už dávno som nemal tú poctu odskúšať si to. Napriek tomu, že správa o hodnotení tvrdí, že to čo pacienti hodnotia ako celok sa skladá prevažne z hodnoteniapráce lekárov a zdravotných sestier. Netvrdím, že to tak nieje. Samozrejme,to je to čo nielen pacient ale aj návštevník vníma najcitlivejšie. Je to aledosť krátkozraké, pretože za tým všetkým je toho podstatne viac.

 Samozrejmepeniaze. Peniaze ako hybná sila všetkého. V zdravotníctve je ich skutočnemálo a mzdy sú naozaj neprimerané všade. Ak vám však zriaďovateľ siahne ajna to málo ani vám sa nebude chcieť robiť ani vtedy keď svoju prácu berietenielen ako zamestnanie ale aj ako poslanie. A tu ide o prípad dosťkonkrétny keď sa Forlife rozhodol okrem základného platu obmedziť zdravotnýmsestrám všetky príplatky. Prečo sa neozvali? Vy by ste sa ozvali keby sa vámvyhrážali okamžitou výpoveďou?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 O stavesamotnej nemocnice radšej pomlčím. V nemocnici na okraji mesta (tej prvej,originálnej) mali možno lepšie vybavenie ako je to s ktorým dnes chcú abynaši lekári pracovali a zachraňovali životy. Ale to nevadí takéto hodnoteniesíce nemocnici nepolepší, práve naopak. Aj tí čo ešte skúšali veriť pochopia žeto bol zbytočné. Pre niekoho to však dobré bude.

 Dobréto je a hlavne bude pre vedenie Forlife a vedenie mesta Komárno. Veďs najhoršou nemocnicou časom prestanú uzatvárať zmluvy poisťovne a môžutak krásne pustiť nemocnicu na šikmú plochu krachu. Neziskovka sa zmení naakciovku a na základoch nemocničnej infraštruktúry vznikne v lepšom prípadesúkromná nemocnica. To by bol ten menší problém pre mňa rád si zaplatímkvalitnú zdravotnú starostlivosť, čo však to množstvo ľudí ktorí si to dovoliťnemôžu?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Pravdepodobnáje však tá horšia možnosť, teda že nemocnica zanikne a mesto a neziskovkaForlife predajú lukratívne pozemky a budovy pod rúškom konkurzuspriateleným firmám a osobám. Taký pokus tu už aj bol.

 Hodnoteniespochybňovať nebudem, je to bohužiaľ krutá pravda no pre niektorých to budemožno o kúsok jasnejšie prečo to tak je. Ďakujeme pán primátor MUDr. Bastrnák.

Tomáš Baráth mladší

Tomáš Baráth mladší

Bloger 
  • Počet článkov:  133
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mladý človek skúšaný životom ako každý, úplne obyčajný ale pre niekoho dúfam celkom výnimočný.obj=new Object;obj.clockfile="otsukashokai001-navy.swf";obj.TimeZone="PST";obj.width=150;obj.height=150;obj.wmode="transparent";showClock( Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu