reklama

Z premiera Fica sa stáva politik (človek)!

Nikdy som neveril že to raz poviem či napíšem ale je to tak. Muselo stáť veľa úsilia a pravdepodobne veľkú skupinu imagemakerov a politických poradcov (ktovie koľko ich prežilo a kde sú pochovaný čo to nezvládli) ale celkom sa to podarilo a dúfam že to nieje len krátkodobý výsledok.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

S obavami som pozeral tlačovú besedu premiera ponávrate z rokovaní v Rusku a Ukrajine o dodávkach plynu prenaše malé v kríze sa zmietajúce Slovensko. Jeho rozhodné vystupovanie vočipredstaviteľom oboch zainteresovaných strán konfliktu bolo prekvapivé (hlavnevoči predstaviteľom Ruska). Viem že táto rozhodnosť nemusí mať vôbec žiadnyvplyv na udalosti, je to však niečo čo je možné od uvedomelého politikaočakávať.

Aj samotná tlačová beseda bola až zvláštne vecná a rozumná(teda v porovnaní s predchádzajúcimi). Odmietanie špekulácií o dôvodochkrízy aj keď naznačil že ide o takmer výlučne politickú krízu (to SMEtušili :-) )oboznámenie s poskytnutými alternatívami a korektné odpovede naotázky novinárov, ako by nášho súdruha premiera niekde počas tej cesty (najskôrešte pred odletom) vymenili za iného človeka.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Musím uznať, že absolútne neuznávam vnútroštátnu politikupremiera a nestotožňujem sa s jeho názormi človek by však nemal byťjednostranne a negativisticky zameraný voči všetkému čo povie a bez rozmýšľaniakritizovať všetko čo sa jeho pričinením (veď nič nerobí sám) stane.

P.S. : Jediným čudným bodom tlačovky bol podla mňa absolútnenesústredený Eugen Korda (vyzeral ako by ho vytiahli z postele alebo rovnoz baru po 5 hodinách intenzívnej spoločenskej „zábavy“) ktorý sa tváril žesa pýta len preto aby sa nepovedalo že je ticho, navyše položil otázku ktorá užpredtým odznela....

Tomáš Baráth mladší

Tomáš Baráth mladší

Bloger 
  • Počet článkov:  133
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mladý človek skúšaný životom ako každý, úplne obyčajný ale pre niekoho dúfam celkom výnimočný.obj=new Object;obj.clockfile="otsukashokai001-navy.swf";obj.TimeZone="PST";obj.width=150;obj.height=150;obj.wmode="transparent";showClock( Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu