reklama

Zastavme komunistické praktiky súdruha Róberta Fica

Plynárne podali návrh na nové ceny plynu a súdruh komunista bohužial prvý krát dodržiava čo slúbil. Vo vláde totiž prešiel návrh zákona, vďaka ktorému by mala vláda právo veta v SPP a pri jeho cenotvorbe.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Materiál sa pokúsia v NrSR presadiť v skrátenom konaní už počas budúceho týždňa. Obraciam sa preto na všetkých inteligentných poslancov ale aj ministrov bez ohladu na stranu aby zastavili komunistické besnenie súdruha premiera.

Aj tých 40% ktorých podporu si užíva (aj keď viem že je to skreslený údaj) by konečne mohlo pochopiť, že toto je cesta priamo do záhuby. Možno dobré pre túto vládu, pretože populisticky môže vyhlasovať, že udržala ceny na uzde, no celkom určite zlé pre občana a vládu po ukončení regulácie.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ludia, uvedomte si prosím, že zvyšovanie cien ročne o malé percento je nevyhnutné lebo by sme mohli skončiť ako tý o ktorých sa náš súdruh dokáže vyjadrovať velmi posmešne, južný susedia maďari. Tomu kde sú vďačia hlavne vysokej minimálnej mzde, a cenove regulácii teda vlastne jej ukončeniu. Ceny energií sa jednorázovo zvýšili o 70% a postupne zvyšujú každoročne 3x v priemere o 7 až 10%. Tým dosiahli zvýšenie výdavkov štátu nakolko musia plyn dotovať zo ťátneho pre pomerne širokú vrstvu obyvatelstva.

Niesom zástancom politiky Jána Slotu ale teraz prosím všetkých skalných voličov SNS aby sa ozvali a bojovali za to, že nechcú dopadnúť ako Maďarská republika.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nedovolme návrat obdobia pred rokom '89 keď mocný mohol všetko. Nedovolme aby si premier robil v našom malom štáte to čo chce, aby mohol vynadať novinárom do idiotov. Zabráňme odsunu zahraničných investícií vďaka pôsobeniu súdruha premiera, ktorý si dovolí obmedziť zisk súkromným spoločnostiam.

Práve preto spojme opäť sily a 17. novembra ukážme na námestí SNP, že socializmus a komunizmus vládli dosť dlho a dnes ich tu už nechceme.

Tomáš Baráth mladší

Tomáš Baráth mladší

Bloger 
  • Počet článkov:  133
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mladý človek skúšaný životom ako každý, úplne obyčajný ale pre niekoho dúfam celkom výnimočný.obj=new Object;obj.clockfile="otsukashokai001-navy.swf";obj.TimeZone="PST";obj.width=150;obj.height=150;obj.wmode="transparent";showClock( Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu