reklama

My sme Slovan a my sme tu doma...

... a nejaká Tampa Bay to predsa nemôže len tak pokaziť. Toto je len nadšený blog fanúšika a pohľad od televízora bohužial ochudobnený o atmosféru z hľadiska.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
zdroj: stránka HC Slovan Bratislava
zdroj: stránka HC Slovan Bratislava 

V tejto sezóne toľko zatracovaný, a nie neprávom, Slovan v poslednom prípravnom zápase Tampy Bay pred začiatkom NHL dokázal v riadnom hracom čase a predĺžení dokázal takmer nemožne. Byť rovnocenným súperom ba dokonca často lepším ako hviezdy NHL. A práve v takýchto zápasoch opäť rastie hokejová hrdosť Slovenska, pošramotená majstrovstvami a olympiádami.

Nejde to v lige, išlo to však dnes. Možno to bolo prekvapujúce no v každom prípade krásne a SVETOVÉ. úprimne dúfam, že sa Slovan začne presadzovať aj v lige a že ho tento súboj posmelý aj do hokejovej Ligy majstrov. A dúfam, že je to aj znovuzrodenie slovenského hokeja

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Hoci prehra v samostaných nájazdoch trocha kazí dobrý pocit z celého úžasného zápasu, stálo to za to. Chlapci, ďakujeme za krásnu hru. 

Slovan - Tampa Bay 2 : 3 po samostatných nájazdoch

Tomáš Baráth mladší

Tomáš Baráth mladší

Bloger 
  • Počet článkov:  133
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mladý človek skúšaný životom ako každý, úplne obyčajný ale pre niekoho dúfam celkom výnimočný.obj=new Object;obj.clockfile="otsukashokai001-navy.swf";obj.TimeZone="PST";obj.width=150;obj.height=150;obj.wmode="transparent";showClock( Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu