Hubový guláš II.

Suroviny: 400 g čerstvých húb,2 cibule,1 lyžica paradajkového pretlaku,40 g masti,mäsový vývar,1 čajová lyžička mletej červenej papriky,mleté čierne korenie,soľ.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Postup:
Huby očistíme a nakrájame na menšie kusy. V rozpálenej masti speníme cibuľu, ktorú sme nadrobno nakrájali. Pridáme huby, korenie, soľ a opražíme. Poprášime mletou červenou paprikou, podlejeme mäsovým vývarom a dusíme. Keď sú huby takmer mäkké, primiešame paradajkový pretlak a dodusíme.

Božena Bardyova

Božena Bardyova

Bloger 
  • Počet článkov:  34
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som obyčajné dievča s neobyčajným životom. Zoznam autorových rubrík:  ŠkolavarenieSúkromnétetovanie

Prémioví blogeri

INEKO

INEKO

117 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

91 článkov
INESS

INESS

109 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

35 článkov
Marcel Rebro

Marcel Rebro

147 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu