Pripravte si príslušenstvo robota na miešanie a pridajte do nádoby žĺtko, horčicu, ocot, soľ a korenie. Spustite a nezvyšujte rýchlosť, čakajte 3 - 5 sekúnd, potom bez zastavenia pomaly nalejte do otvoru na veku olej. Akonáhle začne majonéza tuhnúť, zmení farbu na svetlo žltú. Ak chcete dať majonéze extra chuť, môžete pridať ku koncu miešania ocot. Doba na prípravu majonézy je 1 minúta. Dobrú majonézu pripravíte vtedy, ak nie je žiadna prísada studená.
16. apr 2008 o 13:40
Páči sa: 0x
Prečítané: 189x
Majonéza
1 žĺtok - 1 polievková lyžica horčice - 1 polievková lyžica octu - 0,5 litra oleja - soľ a mleté čierne korenie
Písmo:
A-
|
A+
Diskusia
(0)