Majonéza

1 žĺtok - 1 polievková lyžica horčice - 1 polievková lyžica octu - 0,5 litra oleja - soľ a mleté čierne korenie

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Pripravte si príslušenstvo robota na miešanie a pridajte do nádoby žĺtko, horčicu, ocot, soľ a korenie. Spustite a nezvyšujte rýchlosť, čakajte 3 - 5 sekúnd, potom bez zastavenia pomaly nalejte do otvoru na veku olej. Akonáhle začne majonéza tuhnúť, zmení farbu na svetlo žltú. Ak chcete dať majonéze extra chuť, môžete pridať ku koncu miešania ocot. Doba na prípravu majonézy je 1 minúta. Dobrú majonézu pripravíte vtedy, ak nie je žiadna prísada studená.

Božena Bardyova

Božena Bardyova

Bloger 
  • Počet článkov:  34
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som obyčajné dievča s neobyčajným životom. Zoznam autorových rubrík:  ŠkolavarenieSúkromnétetovanie

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

300 článkov
Lucia Nicholsonová

Lucia Nicholsonová

207 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

91 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Roman Kebísek

Roman Kebísek

109 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu