Zemiakové krokety

570 g zemiakov - 110 g masla - 2 žĺtky - soľ a korenie. Vaječná poleva: rozšľahajte vajíčko s 1 polievkovou lyžicou oleja, soľou a korením

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Olúpte zemiaky a uvarte ich v slanej vode. Nechajte odkvapkať a dôkladne ich popučte. Vmiešajte maslo a žĺtky. Vypracujte zemiakovú zmes do 5 cm dlhých valčekov. Obaľte v múke, vajíčku a v strúhanke. Fritujte, nechajte odkvapkať a podávajte.

Božena Bardyova

Božena Bardyova

Bloger 
  • Počet článkov:  34
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som obyčajné dievča s neobyčajným životom. Zoznam autorových rubrík:  ŠkolavarenieSúkromnétetovanie

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

50 článkov
Marian Nanias

Marian Nanias

284 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

768 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

91 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu