reklama

Pomoc v domácnosti - Príručka pre chlapov

Aj na Vás vyvíjajú Vaše partnerky, mamy, sestry, dcéry a jazvečík neznesiteľný  nátlak a nútia Vás pomáhať v domácnosti? Uvedomujú si vlastne tieto nevinné stvorenia, čomu vás vystavujú? Vedia, že hazardujú s vaším životom?  Viete to vy?!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (19)

Vynášanie smetí
Nebezpečné! Nedoporučujeme! Každý týždeň sa množia na stoloch policajtov prípady únosu mužov v papučiach a smetným košom v ruke! Všetko ukazuje na existenciu mimozemšťanov, ktorí bezbranných mužov unášajú a trápia pokusmi. Častokrát sa stáva, že prídu domov až po hodinách či dňoch, úplne zdevastovaní s vygumovaným mozgom. Obvykle sú nachádzaní pri pohostinstvách (pravdepodobne práve tu sa nachádzajú tajné raketové základne krutých mimozemšťanov) pod vplyvom omamných mimozemských látok, ktoré sa nápadne podobajú na pozemský alkohol. Aktivisti   z neziskovej agentúry „Neberte nám pípu (NNP)“ predpokladajú, že dôvodom mimozemských únosov je schopnosť mužov ocikať múr bez jedinej kvapky padlej na zem, čím vznikne krásna „mimozemšťanka“.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ak vás i napriek tejto skutočnosti bude vaša partnerka nútiť k vynášaniu smetí, nemiluje vás a mali by ste od nej odísť. Napríklad do najbližšej raketovej základne.

Vysávanie
Zdá sa byť jednoduché, ale nie je to pravda.Preskúmaním ľudského genómu sa zistilo, že muži majú oproti ženám naviac niekoľko chromozómov označených PSZHHA. Je to chromozóm „Panického strachu z hadov, hlavne Anakond“. Vysávačová hadica nápadne toto ľúte zviera pripomína a vedie k smrteľnému strachu, ktorý muža skláti na najbližšiu pohovku a vloží mu do rúk noviny. Takže mimoriadne opatrne priatelia. Ak aj netrpíte podobným syndrómom, stále na vás číhajú rôzne nebezpečenstvá. Nejeden krát sa stalo, že pri pokuse o povysávanie unikajúceho škrečka, sa muž doslova zamotal do hadice, spadol a bolestivo sa udrel.  

Utieranie prachu a polievanie kvetov.
Áno, viem. Skoro všetci máme astmu a alergiu na prach a peľ  izbových kvetín. Vedia to aj ony, ale ignorujú to. Nevadí, my radi obetujeme kus nášho zdravia za vyleštený byt a rozkvitnutý fikus. Hlavne nech sú šťastné. Snáď nám občas vyleštia náhrobný kameň a polejú novembrové chryzantémy.
Ak sa do toho naozaj chcete pustiť, tu je stručný návod ako. Nedopité nápoje nevylievame, ale používame ako zálievku na kvety. Víno a brandy lejeme k ružiam, fernet a absint k sekulentom a pivo slnečniciam. Kávu nepoužívať. Kvety poliate kávou nie sú schopné v noci zavrieť puk a zomierajú z nedostatku spánku.
S prachom sa vysporiadame poľahky, keď sa budeme vyzliekať a veci odkladať na najviac zaprášené kusy nábytku. Ako zázrakom po pozbieraní vecí zmizne aj prach. Vedcom z nadácie ZŠTNŽ* sa zatiaľ nepodarilo vysvetliť tento kuriózny jav. Domnievajú sa, že prach má odpor k upratovaniu oblečenia.
Mimochodom, utierajte prach v čase, keď vaša partnerka nie je doma. Zistilo sa, že partnerky nemajú pochopenie pre trenky visiace na lustri a mimoriadne zle sa im pozerá obľúbený seriál „Ružová ordinácia“ cez oká vlnených ponožiek.

Umývanie riadu
Je to nudné a môže vás to i zabiť. Sú známe prípady, keď znudený muž dostal pri umývaní mikrospánok, padol do umývadla po vrch napusteného jablkovým saponátom a vyhodil sa mu na lícach svrbivý ekzém. Iní zasa vyviazli so strúhadlom zarazeným v ústach až po otvor na krájanie uhoriek.
Túto činnosť teda nepodceňujte, dajte si kávu či redbull a medzi každým kusom riadu si dajte dva drepy s výskokom a tlesknutím rukami nad hlavou. Bacha! Netlieskajte ak máte v rukách dva nože! Toľko k nástrahám, ktoré na vás číhajú v domácnosti. Snáď vám pomôže tento krátky návod prežiť, poprípade presvedčiť partnerku o smrteľných rizikách, ktoré na vás číhajú.
Zlomte väz!

SkryťVypnúť reklamu
reklama


 Vysvetlivky
*ZŠTNŽ - Za Šťastné Tváre Našich Žien 

Martin Basila

Martin Basila

Bloger 
  • Počet článkov:  69
  •  | 
  • Páči sa:  0x

..kronikár vedeckej nadácie Za Šťastné Tváre Našich Žien - ZŠTNŽ...keby neovplýval citom pre ďaľeký hod granátom a prekvapivo rýchlym šplhom na tyči, nikdy by si v triede nenašiel kamarátov...[gramatický analfabet].. Zoznam autorových rubrík:  ŽivotPríručkySvetomMomentkyVšeličoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu