reklama

"Ako môže Boh niečo také dopustiť?"

Tak táto otázka na nás dolieha čoraz častejsie a z každej strany. Vyslovujú ju nielen veriaci, ale aj neveriaci.Boh môže za všetko čo sa udeje na zemi, však ju stvoril. Ďalšie riadky Vás možno presvedčia o tom, že boh je vtom nevinne. Alebo nepresvedčia?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

 Veľa ľudí a JA tiež si túto otázku kladieme, keď sa stane prírodná alebo životná katastrofa. Sme zhrození pri znásilnení, vraždách a terorizme. Odsudzujeme podvodníkov, klamárov a zlodejov.

Zamýšľame sa nad tým, kde toto všetko vzniká? Asi nie.

V poslednej dobe sa snažíme Boha dostať z naších škôl, z našich úradov a z nášho života. Nemôžeme preto očakávať, že nám Boh pomôže .

Odborníci začali tvrdiť, že by sme nemali svoje deti trestať, keď sa zle správajú (nemám na mysli fyzické tresty), lebo by sme potlačili ich osobnosť a narušili ich sebaúctu. Nie je to moderné.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A my sme s nimi súhlasili.

Odborníci povedali, že by bolo lepšie, keby sa náboženstvo v školách nevyučovalo. Je to už zastaralé a nezapadá to do dnešnej doby.

A my sme s nimi súhlasili.

Odborníci doporučili učiteľom a riaditeľom na školách nevychovávať a netrestať naše deti (za výchovu a trest nepovažujem mlátenie, fyzické a duševné ponižovanie a iné prejavy násilia).

A my sme s nimi súhlasili.

Médiá voľne propagujú násilie, vraždy a neviazaný sex. Prím tvoria články a relácie, ktoré dehonestujú človeka. Predsa máme slobodu prejavu.

A my to tolerujeme.

Vládni a štátni uradníci sa tvária ako služobníci a pritom nás klamú, podvádzajú a myslia len na vlastné vrecká. Zvolili sme si ich.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A my to nevidíme.A ešte veľa prípadov som nespomenul, kde sa ľahko vzdávame BOHA.

Miro Bátovský

Miro Bátovský

Bloger 
  • Počet článkov:  4
  •  | 
  • Páči sa:  0x

...tvrdohlavá osoba presadzujúca svoje názory (o mne moje dievčatá)...tolerantný a zodpovedný; mám rád prírodu, knihy a internet (ja) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu