reklama

Čas na zmenu

Všetci to poznáme. Stretunutia priateliek po týždňoch, na ktorých sa rozoberajú tie najzvláštnejšie veci a aby sa na nič nezabudlo niektoré si napíšu zoznam...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Aj naše stretnutie po dlhšom čase prebiehalo ako podľa scenára z amerického filmu - 5 mladých a dovolím si tvrdit, že pekných dievčat v meste po sebe zanechávaja jemnú vôňu a klopkanie opätkov. Sadli sme si do nášho obľúbeného podniku pod zemou a dali si po viedenskej. Keď každá prečítala z malého papierika čo má nové, začala sa preberať téma Adonisov. "Ako podľa teba vyzerá Adonis?" Moja otázka bola jednoduchá a priama. Odpoveď na ňu znela: "To máš tak... Je to muž, nádherne tvarovaný so širokými ramenami a tvrdou hruďou. Ramená má pevné ako aténske stĺpy a zadkom by mohol lúskať oriešky. (to mala z filmu) Penis sa mu len tak jemne pohojdáva medzi silnými stehnami, je dokonale vydepilovaný a je jasné, že má modré oči." Zhodnotli sme to ako uspokojivú predstavu.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

"Baby ja sa dám ostrihať, chcem boba ale takého dlhšieho." No to snáď nie. Teraz, keď nesmrteľného boba vymenila už aj módna ikona, teraz keď ho už má takmer každá druhá a teraz keď má vlasy tak nádherne dlhé a husté! V snahe zabrániť katastrofe som vykríkla: "Nie!"

"Prečo nie?"

"No lebo si myslím, že takto vyzeráš veľmi dobre a mám pocit, že bob je už za nami, chápeš?"

"Ale ja chcem zmenu..."

"Tak si napr. ohoľ nohy."

Keď som dopovedala túto vetu počula som ako sa mi do hlavy vkráda aj jej význam. Trojsekundové ticho s otvorenými ústami vystriedal výbuch do hurónskeho smiechu a debata pokračovala ďalej.

Radka Bileková

Radka Bileková

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Ľudia vravia, že som milá, spoľahlivá, empatická, úprimná a charizmatická, vždy mám čo povedať a vraj sa so mnou dobre rozpráva. Ja si myslím to isté a dodávam, že som veľmi skromná. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu