reklama

Tvrdohlavá pani z minulých čias a iní nepotrební poslanci.

Zdravotníctvo, ekonomika, školstvo, prokuratúra, súdnictvo, nenávisť, vyvolávanie nepokojov. To by sa malo denne riešiť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Nezmieriteľná pani Záborská prišla nedopatrením medzi nás z čias pred potopou, neústupčivo odvádza pozornosť poslancov od riešenia vážnych problémov spoločnosti a zamestnáva ich svojou súkromnou vojnou s interrupciami. Asi nemá inú starosť, lebo plat je výnimočný, boj o ako-tak dôstojné prežitie je jej cudzí, tak neustále do omrzenia dobiedza. Fico pokrytý plexisklom ten je tiež nadmieru otravný, nechápe, že všetkým lezie na nervy a jeho demagógia už prišla na hranicu jeho naštudovaných možností docenta niečoho neurčitého. Nič nového nevie vyhrabať, tak melie a melie o revanši, o vážnych nepokojoch v jeho vlastnej hlave, ktorou zháňal v minulosti peniaze. Vedľajšiu koľaj, ktorú teraz obýva nevie prehltnúť, tak si svoje vážne poškodené ego dáva bezhlavo na opravu do depa súkmeňovca Blahu. Ten sa dennodenne vyznamenáva na sociálnych sieťach o niečo hulvátskejším papagájovaním myšlienok svojho nepodareného Boha. Podľa jeho žiarivého vzoru sa tiež vystrojil ukradnutým plexisklom, aby v záchvatoch šialenstva neprskal na poslušne a neúnavne prikyvujúcich, mentálne identických kolegov zo Zmrákajúcej sa ulice. Podaktorí z nich už tiež začali kradnúť plexisklo, v zúfalej snahe zapáčiť sa šéfovi. Nadbytočná znôška fašistov okrem holohubých nákupov v potravinových reťazcoch a provokovania polície sa rétorikou pramálo odlišuje od plexisklákov. Motivuje ich ďalšie jalové pôsobenie v parlamente, lebo svojou mentálnou výbavou a vystupovaním by viacerí z nich mali problémy s IQ testami na obsadenie pozícií hrabača lístia v lesoparku bez lekárskeho dozoru. Nálepku nepotrební, by s vysokou pravdepodobnosťou získalo množstvo nič nerobiacich poslancov ústami lapajúcich parlamentné muchy, keď si vôbec niekedy posadia ctený zadok do parlamentu za nehorázne peniaze. Aj toto je demokracia, ktorá nemá absolútne nič spoločné so spravodlivosťou. Na túto novodobú apokalypsu vzťahov a spravodlivosti sa vnemom úžase pozerajú chudobní dôchodcovia, opustené deti v domovoch, starí a bezvládni v zariadeniach pre seniorov, matky samo živiteľky a iní postihnutí zdeformovanou demokraciou z hrdou nálepkou „ Made in Slovakia “. V prípade návratu plexisklových vojakov generála Fica aj táto prechodná kalvária je rajskou záhradou. Pán Boris, zaujmite konečne miesto sľúbené pred voľbami a prestaňte v organizovanom chaose vytvárať naozajstný cirkus a neprehľadný chaos !

Peter Biščo

Peter Biščo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  177
  •  | 
  • Páči sa:  2 890x

Chcem jasno aj keď je šero, k tomu málo humoru a každá krivda ja znesiteľnejšia. Otázkou je, či je krivda nevyhnutná ? Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu