reklama

Učiteľ má ťažký chlebík a Ficov plat ...

... preto mu dobre padne kávička v Bratislavskej kaviarni. Skrátka relax a túžba podpísať papier za vypísanie referenda.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Zmeniť aspoň na jeden deň zabehnutú rutinu a ísť na výlet. Pravdepodobne okrem toho zapracovala aj neprekonateľná túžba umiestniť svoj podpis pod záchrannú brzdu „ dobrodinca “ Fica a jeho zlodejsko-korupčnej bandy, mafiu bielych golierov.

Diaľkovo riadené politické embryo z dielne zlodejskej skupiny zo základňou na Súmračnej sa usilovne činilo. Asi to mal byť znak vďaky za darovaný byt k narodeninám od strýka zakamuflovane zafinancovaný z našich premiestnených peňazí.

Ťažko bolo pozerať na množstvo vysokoškolsky vzdelaných pedagógov, ako s vervou podpisujú protiústavný zdrap papiera podstrčený výrastkom Erikom. Tým Erikom, ktorého strýko má leví podiel na ich terajších žobráckych platoch, lebo v rokoch zdierania Slovenských občanov ako celku, patril spolu s Ficom k zlodejskej elite. No a táto spoločnosť pedagógov do vysokej miery zodpovedná za vzdelanie nastupujúcej generácie pravdepodobne nemala povinný predmet logiku, čoho výsledkom sú podpisy na Ficovom dekréte, prioritne vytvorenom pre menej premýšľajúcich. Učitelia nenásytne zhltli návnadu a poslušne sa posadili na lep asociálnej demokracii.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Smutné, veľmi smutné, lebo učiteľ by mal byť vzdelancom, nielen s prehľadom vo svojom vyučovacom obore. Mal by mať aj rozvážny a múdry postoj k stavu spoločnosti a v miere vrchovatej aj logicky uvažovať. Čo to je za logika ? Štokholmský syndróm milujúcej obete voči bývalej nespravodlivej a zlodejskej vláde, prinúti podpísať vzdelaného človeka návrat jalových sľubov bez efektu. Mne to pripadá prinajmenšom zvrátené, ale aj zlý signál do budúcnosti.

Teda, ak nešťastnou náhodou bude referendum, a víťazom bude žiadaný Smerohlas, tak vám vážení a milí učitelia z celého srdca prajem do ďalšieho desaťročia Ficov plat. Za jeho vlády ste mlčali, teraz v ťažkej situácii chcete všetko, čo ste od Fica a Pellegríniho mali nasľubované. Nezdá sa vám, ako morálny vzor našich detí a vnúčat, že logika naozaj chýba, žiaľ na veľmi dôležitom mieste.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Plnou parou vzad !!!

Peter Biščo

Peter Biščo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  177
  •  | 
  • Páči sa:  2 890x

Chcem jasno aj keď je šero, k tomu málo humoru a každá krivda ja znesiteľnejšia. Otázkou je, či je krivda nevyhnutná ? Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu