reklama

Vstup SAS do vládnych koalícií priniesol vždy iba rozbroje a totálnu deštrukciu.

Mečiar, Fico, Sulík. Títo traja kontroverzní páni priniesli našej krajine najväčšie nešťastie v jej novodobej histórii.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (27)

Prepracovaná metóda strany SAS je stále rovnaká, nemení sa. Hlavná stratégia rozkolu obsahuje vnucovanie svojich málo percentných myšlienok, časté vyhrážky, len klamlivé interpretácie výrokov koaličných partnerov, ultimáta a pravidelne sa stupňujúce hádzanie o zem. Po absolvovaní týchto rituálov prichádza nevinné povalenie vlády. V tomto poslednom prípade je sa jedná o záujmy bohatých a hysterické záchvaty rančera, lebo Matovič.

Táto situácia je ukážkovým prínosom predsedu SAS a jeho odborníkov z radov obuvníkov, drevárov a iných žiadaných profesií pre našu krajinu. Debaty na raňajkách u Kočnera mali príčinu, ktorú nevieme a Sulík iba zahmlieva a nič nevysvetľuje, určite však vie prečo. Stretnutí vraj bolo celkovo 13, podľa niektorých je to nešťastné číslo a naozaj sa to napĺňa. Pre fungovanie Slovenska určite áno.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Momentálny minister hospodárstva vraj často a veľmi rád navštevuje Dubaj. Niekedy aj s dcérou povýšenou na nejaký odborný element v záujme nás všetkých na naše náklady a našim špeciálom. No dobre, možno je to tak. Má aj syna z čudnými podnikateľskými aktivitami na sociálnej sieti, žeby dedičstvo po otcovi ? Okrem Dubaja má minister v hľadáčiku aj svoj ranč v Austrálii. Aké nešťastné zvieratá tam chová, neviem. Možno im bez príčiny vypovie kŕmnu zmluvu.

Viem iba to o čom som presvedčený, že našu krajinu používa ako hračku pre svoje mocenské sny a experimenty s krivými politickými metódami. Keď to nevyjde, zázemie u protinožcov je vybudované a možné výčitky svedomia tam pre veľkú vzdialenosť určite nedoletia. Ak by aj doleteli nenájdu živnú pôdu. Egoista je zbožňovateľom samého seba.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

V tejto činnosti má na pomoci aj oligarchami skrotené a pretvorené médiá, po moci bažiacich progresívcov s prezidentským palácom, ktorý vykazuje od začiatku značnú antipatiu proti Matovičovi a nehanebné indivíduá zo Smeru a Hlasu. Dôvod proti Matovičovi majú spoločný. Voľby nedopadli tak, ako mali, vopred darované ministerstvá a posty v štátnej správe sa nekonali, lebo chýbali hlasy voličov.

Čudný to svet. Za vlády Fica všetko čušalo. Teraz sa herci aj neherci tiež zrazu zobudili chcú okamžite všetko, lebo sa podľa Sulíka hodia o zem a potom beda, prebeda. Neviem, kto z hercov chce byť hrdinom, keď vymyslel takýto scenár. Pravdepodobne chce od budúcej vlády dostať medailu a dobrý flek, lebo za vlády Fica sladko spali a teraz zaňuchali záslužné.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Nechcem a nebudem obhajovať Matoviča, lebo on je len zástupný problém pre všetkých nedočkavcov na stiahnutie obvinení, ponoriť paprče až na dno štátnej kasy a tí ďalší byť lepším hercom, ako človekom.

Úplne malicherný počin umeleckej duše.

Peter Biščo

Peter Biščo

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  177
  •  | 
  • Páči sa:  2 890x

Chcem jasno aj keď je šero, k tomu málo humoru a každá krivda ja znesiteľnejšia. Otázkou je, či je krivda nevyhnutná ? Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu