reklama

Počúvanosť rádia ovplyvňujú policajti

S novým týždňom sa z ríše vtáctva na nás vyvalili jastrabi s paličkami s červeným terčíkom. Sú celé zelené (tie vtáky) a paličkami na nás kývajú. My sme nútení zastaviť a oni si vykonajú svoju povinnosť. Príslušníci VB sú obohatený a obohatené sú aj rozhlasové stanice, ktoré ponúkajú svojim poslucháčom informácie z ciest.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (13)

Počas takýchto jastrabích dní sa taká relácia dopravných správ predĺži aj desaťnásobne. Častokrát sa tam potom vyskytnú aj ďakovné ohlasy, že im rádio ušetrilo nejakú tú korunku za pokutu. Policajti sa tento týždeň primárne zameriavajú na kontrolu rýchlosti a bezpečnostných pásov. Na cestách je ich ako hadov na skalách a rýchlych autíčok je ako maku... A pokutky sa len tak sypú... Ak sa takéto kontroly osvedčia (ide to ku nám ako západný vietor z krajín EU), budú sa konať častejšie. Hurá... Máme sa na čo tešiť... Celkom je sranda už len to, že potrebujete do auta svietiacu vestu... Za chvíľu nám bude treba aj helmu a iné blbosti... A tak sme radi, že nám rádio môže zvestovať, že za ktorou zákrutou stoja zelení, aby sme si stihli zapnúť pás, spomaliť, skontrolovať či máme všetko v poriadku a stlmiť tlkot srdca a nejakým zázrakom znížiť vysoký stav potenia sa.... ;o)) RádioNONstop.

vincent bocko

vincent bocko

Bloger 
  • Počet článkov:  40
  •  | 
  • Páči sa:  0x

- som winney (čítaj viny)- som študent (kzu ffku rbk)- som zamestaný (webadmin)- som človek (like no other)- som omylný (fatal error) Zoznam autorových rubrík:  Kreslený nepravdivýFotografieHowLifeGoinOnKarmaComaRecenzie na hudbuSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu