Nám doma veľmi chutí a doprajeme si ho často. Je lahodný a záleží iba na vašej chuti ako si ho ochutíte. V lete používam čerstvé ovocie a v zime zavarené ovocie, či pyré z neho pripravené. Na banánový stačí rozmixovať čerstvý banán no a na kakaový pridať do zmesi lyžicu kvalitného kakaa.

Prísady:
250 g jemného odtučneného tvarohu
200 ml šľahačky na šľahanie
2 polievkové lyžice vanilkového cukru
V miske som si zmiešala tvaroh, šľahačku a domáci vanilkový cukor, ktorý si jednoducho pripravíme rozmixovaním cukru ( akéhokoľvek) s jadierkami z vanilkového lúska. Ja pre vôňu dávam do nádoby s cukrom aj lusk, ktorý mi ostane. Takto si pripravíme doma rýchlo a lacno vanilkový cukor. Metličkovým šľahačom som pribináčika vyšľahala do stuhnutia. Stačí ho dať odležať do chladničky a podávať. Pribináčika si môžeme rôzne ochutiť. Ja som použila pyré z broskýň a rozdrvené celozrnné sušienky. Fantázii sa medze nekladú a preto, môžete na dochutenie použiť čo mate radi.



