reklama

Zomrel Stano Radič alebo Rasťo Piško? ( pokračovanie )

Podľa televízie TA3 dnes večer náhle zomrel humorista Stano Radič. Podľa iných informácií však išlo o Rasťa Piška. Informácií je stále málo a sú rozporuplné.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Podľa agentúry TASR zomrel dnes o 19.30 na infarkt na Plynárenskej ulici v aute Stano Radič. Ako ďalej agentúra uvádza, včera 7.4. sa údajne dožil 43 rokov. No podľa overenej informácie mal Stano Radič osláviť budúci mesiac päťdesiatku. Tak sa uvádza aj jeho vek vo viacerých článkoch a profiloch na www.markiza.sk. Pozoruhodné na celom prípade je to, že 7.4.1962 sa narodil práve humorista Rasťo Piško. Ten predvčerom oslávil 43. narodeniny. Či teda ide o nešťastnú zámenu mien alebo iba dezinformáciu TA3 alebo TASR sa dozvieme čoskoro. Podobnosť Rasťa Piška a Stana Radiča je postrehnuteľná. Zrejmé je však nateraz iba to, že Slovensko prišlo a jedného humoristu.


Richard Bolješik

Richard Bolješik

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Študent naÚstave medzinárodných vzťahov a aproximácie práva PF UK v Bratislave.V roku 2002 som ukončil žurnalistiku na UK. Pracujem v oblasti médií. ( 1998 VTV, 1999-2006 TV Markíza, 2006 TA3 ) Píšem, študujem a veľa cestujem. Narodil som sa v Bratislave v 1979.e-mail:studio8@chello.sk Zoznam autorových rubrík:  Ľudské právaZmizli zo scény... (interview)Úvahy na zamyslenieZo životaNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu