reklama

Vážený pán Matovič

Bez ohľadu na to, že dnes padla Vaša vláda sa podľa platného info-zákona pýtam nasledovné:

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Kto je ten záhadný človek, ktorého si “tak veľmi vážite” a ktorý Vám volal tesne potom, ako Ste podpísal svoju demisiu v Prezidentskom paláci. Aký to bol rozhovor s dotyčným, kto zmenil v sekunde Vaše rozhodnutie podať demisiu a Vy ste ju vytrhol z ruky úradníka u Prezidentky SR.

Ako občan SR som veľmi znepokojený, že Vás ako môjho ministra financií ovláda niekto prostredníctvom telefónu. Obzvlášť ma znepokojuje, že ako minister financií podliehate záhadnému človeku, ktorý Vami manipuluje. Takéto Vaše priznanie na verejnej tlačovke je dôkazom, že Ste ako minister financií nesvojprávnym človekom vo svojej funkcii.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Čudujem sa všetkým novinárom, ktorí boli na Vašej tlačovke, že Vás s týmto faktom hneď nekonfrontovali. Vlastne sa ani nečudujem. U nás novinári žmolia čapicu medzi nohami a potom sa dotyčného traslavým hlasom opýtajú, či sa môžu opýtať to a ono. Pripadá mi to vždy ako poddanský komplex, keď sa chcel služobník opýtať niečo panovníka.

V Česku by to bola prvá otázka. Kto s Vami manipuluje vo vysokej štátnej pozícii. Ak je to náhodou Vaša manželka Pavlínka, tak je to bohužiaľ smutné. Ak je to však niekto iný, tak je to na NAKU, SIS, alebo na Vojenské spravodajstvo, lebo Ste verejným činiteľom, možno ovládaným zahraničnými spravodajskými službami. Nabudúce vážte svoje populistické a primitívne vyjadrenia, lebo nimi znepokojujete všetkých  občanov SR.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Budem čakať na Vašu verejnú odpoveď a pevne dúfam, že Vás už v žiadnej štátnej funkcii v budúcnosti neuvidím.

Ladislav Boršoš

Ladislav Boršoš

Bloger 
  • Počet článkov:  148
  •  | 
  • Páči sa:  244x

Som občasný diskutér, designer, manžel a otecA taktiež syn, brat, švagor, strýko a zať. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu