reklama

“ Matovič už není “…

Spomínate si na českú reklamu “ Mattoni už není “? Akože tej minerálky nebolo a pritom bola samozrejme všade…

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Matovič si z toho zobral príklad a po nútenom odchode z vysokých pozícií štátu začal logicky mútiť vodu na FB. Očakávalo sa, že mu začne hrabať zo samoty, ale že tak skoro, to by prekvapilo aj psychlóga.

Tento “ intelektuálny “ nezmar sa stal zo dňa na deň z financa sexuológom. Rozlišuje totiž až 75 pohlaví a prekvapivo sa vyzná vo všetkých zákutiach chirurgických zákrokov genderu. On je skrátka totálny expert na “ všetko “. Škoda je ho doma len tak posedávať s kocúrom, mal by kandidovať na prezidentku, aspoň by bola zase sranda, ako keď sa ako premiér SR vytešený fotil na prvej návšteve v Bruseli na motorke ich ochranky. Skrátka je to blbeček.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Teraz bude intrigovať vo svojich radoch, aby ho jeho výťahová strana znovu zvolila za “ precedu “. Použije na to všetky svoje oddané babizne, vrátane “ duly “ Záborskej, ako aj podozrivé starostky zo zneužívania právomocí verejného činiteľa. Nevadí, to zakryje 8 x odvolávaný smutný psík Mikulec. A pridá sa aj “ človek, ktorého si mimoriadne váži “ a ktorý mu zrejme v delíriu volal do prezidentského paláca, aby vytrhol z ruky úradníka svoju demisiu. Či to bol magor Pročko, nechám na posúdnie verejnosti.

Matoviča môže odstaviť z politiky iba jediný človek. Ten, ktorý mu vraj podal ruku na jeho prechádzke so psom a povedal mu, že ak vkročí do parlamentu, tak skončí pod glajzami vlaku. Vtedy sa Matovič posral a 3 mesiace ho nebolo. Neželám mu nič zlé, ale dúfam, že ho dotyčný pán znovu “ stretne “ a podá mu tak silno ruku, že už z politiky navždy odíde.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Píšem mu to verejne touto formou, lebo ma ako zbabelec už dávno zablokoval na FB v komentároch.

Ladislav Boršoš

Ladislav Boršoš

Bloger 
  • Počet článkov:  148
  •  | 
  • Páči sa:  244x

Som občasný diskutér, designer, manžel a otecA taktiež syn, brat, švagor, strýko a zať. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu