reklama

“Sme Rodina”...

Dnes mal tlačovku nejaký poslanec Kollár. Že vraj je proti mafii Kočnerovcov a že chce ochrániť Slovensko pred mafiánskymi praktikami predchádzajúcich vlád. Tak som si ho “vygooglil”.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

Hovorí sa o ňom, že bol štartérom mafiána Steinhübela. Aby to bolo jasné, štartér znamená, že najnižší pešiak mafie je ochotný položiť svoj život pre svojho bossa a preto mu štartuje jeho auto, kým šéf do neho nastúpi. Keby tam bola nastrážená bomba, tak iba štartér vyletí do vzduchu. To je mafiánska lojalita par excellence.

On sám nepopiera svoju minulosť a spoluprácu s mafiánom Petrom Steinhübelom. Že vraj len spolu vyrastali a posedávali na sídliskovom prašiaku. Zabudol však dodať, že spolu zrejme robili nelegálny “biznis” s počítačmi a podľa niektorých novinárskych zdrojov možno aj s drogami.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Skrátka, chlapík, ako vyšitý z chicagského filmu. A tento človek nás chce ochrániť pred mafiou. Zrejme o nej veľa vie, ale nemá morálne právo proti nej verejne bojovať, lebo bol pravdepodobne jej súčasťou.

Rovnako je to aj s jeho “Sme Rodina”. Aká je to vlastne rodina? Desať nemanželských detí s deviatimi ženami? Veď on netvorí rodinu ani s jednou ženou. Ja mám s manželkou dvoch synov a sme spolu viac ako 45 rokov. Takýto exot mi môže len vykať a nie to kázať o rodine. Nech si svoje semeno kľudne trúsi, kade chodí, ale nech pojmom “Rodina” neotravuje verejnosť a nech nemoralizuje. 

Ak bude takéto indivíduum jazýčkom na váhach budúcej vlády, tak sa máme fakt na čo tešiť...

Ladislav Boršoš

Ladislav Boršoš

Bloger 
  • Počet článkov:  148
  •  | 
  • Páči sa:  244x

Som občasný diskutér, designer, manžel a otecA taktiež syn, brat, švagor, strýko a zať. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu