Ako vám pomôže výživový doplnok stravy produkujúci Oxid dusnatý
Oxid dusnatý je prirodzene sa vyskytujúci plyn v tele. Tvorí sa na základe aminokyselím L-argitín a L-citrulín, L-taurín. Tento plych chránia antioxidanty C, E a kyselina listová. Už aj na slovensku je oficiálne dostupný prírodný produkt obsahujúci práve tieto čisté prírodné látky, v presných koncentráciach a pomeroch.
Čakali sme nań dlhých 16 rokov od udelenia nobelovej ceny za medicínu!
NO dokáže zastaviť rast rakovinových buniek nielen v počiatočnom štádiu, ale aj v pokročilejšej fáze. Vysoká hladina NO dokáže pozastaviť rozvoj choroby na dostatočne dlhú dobu, aby bol imunitný systém schopný zničiť maligné bunky vlastnými silami. Preto je tak dôležité čo najskoršia diagnostika a následne čo najrýchlejšie nasadenie cielenej výživy. Každý deň je dôležitý!
Vedci došli k teórii, že jedno z najdôležitejších funkcií NO je brániť rôznym typom rakoviny tým, že ničí abnormálny rast buniek. Dôkaz o NO ako inhibitore rakoviny je už dobre zdokumentovaný. Kľúčovou rolou rakoviny je oxidačný stres, pravdepodobne preto, že volné radikály poškodzujú DNA. NO je silný antioxidant, ktorý dokáže zabrzdiť rast abnormálnych bunie pri rôznych typoch rakoviny a držať chorobu na uzde.
Profesorr Louis Ignarro spravil štúdiu v jeho laboratóriach. Demonštroval, že NO dokáže zastaviť rast rakovinových buniek v hrubom čreve! Uvedené publikoval v časopise American Journal of Physiology v roku 1997. Slovensko je na prvej priečke celosvetovo v rakovine hrubého čreva!!! Úmrtnosť je cca 80% do 1 roka!
V celej rade štúdií (vedecké dôkazy) bolo dokázané, že riziko rakoviny môžete jednoducho obmedziť nasledovne:
+ zvýšte prísun antioxidantov formou ovocia a zeleniny
+ zvýšte produkciu NO dennou športovou aktivitou (30 minút, napríklad aktívna chôdza)
+ denne a celoživotne výživu ktorá produkuje plyn NO v tele
jeden z vedeckých dôkazov: na Helsinskej univerzite vo Fínsku spravili vedeckú štúdiu na 29.000 mužoch fajčiarov vo veku 50-60rokov. Podávali im denne potravinový prírodný doplnok alfa-tokoferol (tj vitamín E). Táto správa bola uvedená v Journal of the National Cancer Institute v roku 1998. Po 6 rokoch sledovania sa uvádza, že bol zistený pokles o 20% oproti skupine ktorá vitamín E neužívala! Rakovina prostaty bola o 41% nižšia!
A to bol iba vitamín E. Výživa ktorá obsahuje vitamín E, vitamín C, kyselinu listovú a kľúčové aminokyseliny ktoré tvoria plyn oxid dusnatý (NO) L-argitín a L-citrulín, L-taurín. Čo je famózne je to 100% prírodný produkt, vyrobený z prírodných bio potravín. Nemá žiadne vedľajšie negatívne účinky!!! Môžu ho užívať všetci, denne a celoživotne.
Záverom prosba v mene tých čo o tejto informácii nevedia. Stačí like, či zdielanie článku - môžeš zachrániť život. Ďakujem.