reklama

slnečná závisloť

30.3.2007. intrak v tt.  domáca úloha na mediálny attelier - print, názor študentky marketingovej komunikácie na slniečko ako moje želanie a potrebu =)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)

konečne sa ráno rozsvietila veľká guľa tam hore, ktorá na nás svieti ako žiarovka na malé kurčiatka v krabici a zaisťuje nám dobrý vývin. včera sa neukázala celý deň! Veď sa to aj patrične odzrkadlilo na mojej nálade a výkone ... celý deň som sa hrala na povaľača internátneho. ešte že bol taký v poho. neviem neviem ako by som to riešila, keby som mala okrem dýchania ešte niečo robiť:(

priznávam sa: som neliečiteľne závislá na slnku. síce táto závislosť nie je škodlivá ako ostatné, ani ma nič nestojí, nemusím jej zdroj zháňať na hrozivých miestach a musím sa spoľahnúť len na vyššieho šéfa, ale dostane ma do želaného stavu a dodá mi kliojouly energie ;)

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

podľa môjho marketingového prieskumu je po spomínanom produkte dosť veľký dopyt, a keďže patrí k nevyčerpateľným zdrojom, neviem prečo ponuka ešte spí... nízke náklady (stačí trochu zalobovať na správnom mieste), žiadne riziko podnikania (vždy sa niekde objavia mračná), aj veľkoodberatelia sú istí (lyžiarske svahy v zime, kúpaliska v lete) a možno by sa vybavili aj nejaké daňové úľavy (trebars keby nad vílami ministrov bolo slnečne na požiadanie).

naozaj si myslím, že by tieto moje túžby, želania a potreby mali byť uspokojené. napríklad takí angličania majú záruku: minimálne nedeľa je slnečný deň. ja som sa to snažila poriešiť tak, že nám doma po dvore behá bígl sunny (krstným menom sunday!), ale toho premenovali na sani, a už je z neho aj sanino ;( a pozrite na južanské národy, ako dobre sa im žije s ich temperamentom a latino muzikou...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

no priznajte si: nie je ranný východ slnka krajší ako západ? ... celý deň ešte pred sebou, na stole káva, vyspatá do ružova, nerozmazaný mejkap, postíham ešte kopec vecí... určite aj vám vyhovuje, že slnce svieti tieto dni dlhšie – šetríme žiarovky, nemusíme už o piatej sedieť pri telke a nemáme depky. 

takže: ja viem, že dážď je romantický, hmla melamcholická, vietor vo vlasoch dáva pocit slobody a sneh zmení krajinu na zimnú rozprávku ... no slnko je doslova nevyčerpateľný zdroj energie:)

 

: : pred bodkou: táto d.ú. nebola nikdy publikovana, takze je to moje prvé verejné vyznanie :D/>

Julia Bujňáková

Julia Bujňáková

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

v statuse mám často texty piesní, v kine by som aj spala, chcem kúpiť letenky do všetkých destinácií čo sú v akciovej ponuke, užívam si štúdium komunikácie na unicatt, ľúbim taliansko i slovensko ale pizza a cestoviny proti bryndzovým haluškám sú 2:1, chcela by som viac a lepšie fotiť, hojdačky a mlieko naznačujú že som stále dieťa mojich rodičov Zoznam autorových rubrík:  spoza plotav školskej laviciSúkromné

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu