reklama

Dobrovoľníci na nohy! Pardon, na trávu...

Už niekoľko dní sa ma pýtajú viacerí občania Trenčína, či výzva prvého muža mesta, aby sa mestu hlásili dobrovoľníci pre kosenie trávy nevyšla v médiách omylom o pár týždňov neskôr po 1. Apríli..... tak to proste viacerí, hlavne mladší pochopili. No našli sa aj takí starší občania mesta, ktorí si okamžite spomenuli na tzv. „subotniky“, alebo akcie „Zet“ dobre známe z čias budovania reálneho socializmu !

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Je jednoducho zarážajúce, že mesto neustále, už ako pokazená platňa tvrdí, že má prázdnu kasu, pričom v schválenom rozpočte na rok 2011 má na údržbu zelene schválenú sumu 250 tisíc eur. Zároveň v rozpočte nepriznalo ďalších 400 tisíc eur od Slovenskej správy ciest za náhradnú výsadbu súvisiacu s výrubmi zelene z dôvodu výstavby Nového cestného mosta, ktoré dostane mesto na účet v lete.

Takže mesto má spolu 650 000 eur ( takmer 20 000 000 Sk ) na práce so zeleňou v roku 2011. A s touto sumou sa už dá určite udržiavať zeleň v meste na slušnej úrovni. Veď podľa informácie zverejnenej samotným hovorcom mesta, stálo kosenie trávy v roku 2010 spolu 394 tisíc eur. Takže mesto sa samo usvedčilo, ako je to vlastne s kosením trávy, na čo má a na čo nemá !

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Chce to len trochu odbornosti a trošku kreativity... Realita je ale taká, že stále viac obyvateľov Trenčína si začína uvedomovať, že okrem iných vecí - viď. moje iné blogy, tu ide pravdepodobne aj o „spropagovanie" Trenčína a nového vedenia za peniaze súkromných a verejnoprávnych médií.

A zároveň sa celé Slovensko celkom dobre baví.

Branislav Celler

Branislav Celler

Bloger 
  • Počet článkov:  12
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Rodený Trenčan, ktorý aj po 16 rokoch v komunálnej politike má záujem vyjadriť sa k súčasnému dianiu Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu