reklama

Volíme prezidenta, nie premiéra! 3. časť.

Posledný môj blog o prezidentských kandidátoch pred prvým kolom volieb, ktorí sa prezentovali v predvolebnej diskusii na Markíze. Blog o tom ako sa mi otvorili oči.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (33)
Predvolebná diskusia na Markíze
Predvolebná diskusia na Markíze (zdroj: TV Markíza)

Včera bol pre všetkých kľúčový deň. Skončila sa totižto predvolebná kampaň do prezidentských volieb. Síce do 7.00 rána ešte možno uvidíme nejakú tú reklamu na niektorých kandidátov, ale v priamej konfrontácii sa kandidáti už proti sebe nepostavia.

Kľúčový deň to bol určite aj pre pána Kisku. Minule som čítal vyjadrenie, že iba vážne politické zlyhanie v poslednom týždni pred prvým kolom, odsunie pána Kisku z 2. kola. A prišiel posledný deň, posledná diskusia a zrazu je všetko inak. V deň kedy si už určite myslel, že to bude oddychovka, prichádzajú rany pod pás. Rany v podobe faktov, pravdivých faktov.
V predchádzajúcich dvoch blogoch som sa venoval práve postojmi, názormi a reakciami prezidentských kandidátoch v diskusnej relácii na Markíze. Dnes som si nenechal ujsť poslednú diskusiu, v ktorej sa veľa vecí vyjasnilo. Niekoľko krát v nej pán Kiska vyjadril, že je hrdý na svoje spoločnosti Triangel a Quatro. Spoločnosti, ktorým naletelo mnnožstvo ľudí presne preto ako to povedal v relácii. Banky neposkytovali úvery pre bežných ľudí vo veľkom. A kôli týmto firmám mnoho ľudí prišlo aj o strechu nad hlavou a on sa nehanbí povedať, koľko veľa toho urobil pre Slovensko. Aj moji rodičia využili služby týchto firiem. Avšak naštastie zobrali myslím že 2-3 veci na úver od nich. Pozn. už sú splatené. A minule prišiel domov ocovi list z Quatra v priblžnom znení:

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Vážený pán Miroslav. Nakoľko vás považujeme za klienta s dobrou bonitou nenechajte si ujsť našu ponuku na výhodnú pôžičku. Ocovi to nedalo, zobral kalkulačku a začal počítať. Za podmienok uvedených v liste by za 1200€ zaplatil celkovo vyše 2 000€.

No tak to sa potom dobre investuje aj do charity a podobných vecí. A možno aj do prezidentskej kampane.

Ja som však nesmierne rád, že včerajšok bol kľúčovým dňom aj pre mňa. A ako vidím, mnoho ľudí si uvedomuje čo je pán Kiska zač. Tretí v prieskumoch - Procházka - stráca na druhého Kisku 4%.

Nechcem nikoho návadzať, aby šiel voliť Procházku. Každý má svoju hlavu. Len prosím, nedajme sa oklamať. Oklamať sľubmi a sladkými rečami o charitách o tom a o tom. Slovensko má týchto rečí už dosť! Príď to vyjadriť aj TY! AJ TVOJ HLAS ROZHODNE!

Dominik Cenkner

Dominik Cenkner

Bloger 
  • Počet článkov:  18
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Mám 20 rokov a momentálne študujem na Prešovskej univerzite, FF masmediálne štúdia. Zoznam autorových rubrík:  PolitikaSpoločnosť a športKultúra

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu