reklama

Dieťa skončilo v nemocnici! Môže za to Aliancia.

Áno, stali sa viaceré prípady, ktoré sú skutočne výkričníkom pre Alianciu za rodinu a dôvodom na zamyslenie.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (171)

Podľa skutočne veľkého počtu dôveryhodných mienkotvorných médií Aliancia môže predsa za každú rodinu a všetko, čo sa v nej stane. Sú predsa za rodinu a kde boli, keď sa tieto veci diali? Kde sú a prečo sa k tomu nevyjadria? Každé jedno dieťa sa predsa rodí z muža a ženy, tvrdia. Ako isto viete, následkom istého vzájomného správania sa muža a ženy bývajú skutočne aj také javy, ako je dieťa v nemocnici. Napríklad pri pôrode. Niekedy dokonca „nezodpovedný“ rodič č. 2 ani nestihne prísť. Iný rodič č. 2 nemá zas naopak ani veľmi možnosť stráviť viac času so svojim dieťaťom č. 1, 2, 3 až x., lebo v pôrodnici sa k rodičovi č. 2 správajú značne diskriminačne. Po prvé: nemôže si ľahnúť na ten stôl ako rodič č. 1. Po druhé: hoci je rodič č. 1 unavený po privedení dieťaťa č. x na svet po vypršaní dvojhodinovej lehoty sa musí rodič č. 2 zbaliť a svoje dieťa pár dní uvidí iba spoza skla.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Aliancia za rodinu môže aj za Hitlera, lebo sa narodil z muža a ženy a pravdepodobne aj za všetkých ďalších lotrov, ktorí sa buď narodili, alebo dokonca narodili a robili v manželstve neplechu. Keď podporuje takú „šibnutú“ inštitúciu ako je manželstvo, musí niesť aj následky. Zatiaľ môžu byť členovia a podporovatelia Aliancie vôbec radi, že nečelia za všetko toto napomáhanie a schvaľovanie trestnej činnosti v base.

Sú ľudia, ktorí hľadajú seba, svoje vlastné ego a vedia prežiť svoj život celkom úspešne podľa meradiel tohto sveta. Sú chlapi, ktorí vidia ženy ako nástroj svojho vlastného uspokojenia. K istému rabínovi prišiel jeden človek, ktorý sa pýtal, ako je možné, že bohatí ľudia nevidia tých, ktorým majú pomáhať. Prečo je na svete toľko sebectva. Rabín mu ukázal na okno a spýtal sa toho človeka. Čo vidíš? On mu odpovedal: Sedliaka, ako ťahá voz. Potom mu ukázal zrkadlo a spýtal sa ho - čo vidíš? On mu odpovedal: Seba. Rabín mu odpovedal: Vidíš, stačilo trocha striebra a už vidíš iba seba.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Anka Verešová patrí k tým, ktorí „vidia z okna“. Je dušou jedného veľkého diela – združenie Áno pre život pomáha opusteným a týraným ženám. Mnohým ženám nepomohol štát, ale pomohlo združenie Áno pre život. Ocenenie za Sociálny čin roka od ministra sociálnych vecí a rodiny je len malá čerešnička na torte a iba potvrdilo, čo my roky vidíme. V Aliancii za rodinu sme dostali veľké dary v ľuďoch. Ako sa hovorí, každý dobrý skutok bude po zásluhe potrestaný. O jeho splnenie sa už postarali iní.

  1. V Pravde bola uverejnená karikatúra , kde sú zástupcovia Aliancie vykreslení ako násilníci uznávajúci stredoveké zákony a členovia rodiny majú monokle pod očami. 

  2. Na inej karikatúre je to ešte jasnejšie. Nechcem ju šíriť, preto neuvediem zdroj, len poviem, že je to stránka, ktorá sa hrdí tým, že je za toleranciu a proti nenávisti. Znázorňuje muža v zelených maskáčoch s remeňom v ruke, oproti ktorému je ležiaca, brániaca sa žena pri radiátore, s heslom: Za tradičnú rodinu. V karikatúre je zneužité logo Aliancie za rodinu.

  3. Po referende tu máme diskusie a články o tom, že Aliancia za rodinu je zodpovedná za násilie v rodine a dokonca asi podporujeme vulgarizmy poslancov voči ženám!

  4. K výkonu sa vypäl aj Denník N s Cynickou obludou a svojim „beštiálnym útokom na rodinu“, kde Aliancia môže aj za to, že poslanec nadáva svojej žene.

Pýtam sa hlavne médií. To fakt myslíte vážne? Kde je Vaša zodpovednosť za vyváženosť a pravdivosť toho čo uverejňujete?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Koľkým týraným ženám ste vy osobne pomohli?

Koľko času ste strávili a koľko času ste im venovali?

Aké riešenie ste im ponúkli?

Ako ste pôsobili, aby ste pomohli prekonávať problémy v rodinách?

Kto z vás sa skutočne chce stať cynickou obludou? 

Každá karikatúra by mala byť aspoň trošku vtipná a nie taká, že sa nad ňou až rozum zastaví. Mala by v nej byť skrytá pravda, nie lož. Lož nie je karikatúra, ale sprostá propaganda, na akú sme boli zvyknutí v minulých totalitných režimoch. 

Organizácie podporujúce Alianciu sa nezobudili po poslednom medializovanom prípade, ale pomáhajú týraným ženám a deťom už desaťročia. Tieto organizácie sú ignorované aj preto, lebo neobmedzujú svoju činnosť len na tzv. „rodovo podmienené násilie“, t. j. nepýtajú sa ženy v núdzi, či ju zbil muž preto, že je žena alebo preto, že je to proste bitkár, ktorý sa bije s každým, keď si vypije. Pomáhajú ženám a deťom, lebo túto pomoc potrebujú a je jedno z akých dôvodov. Moji priatelia z našich organizácií, venujúci sa opusteným deťom a ženám mi hovoria : Ak funguje rodina, funguje všetko, ak rodina nefunguje, nefunguje nič. 

Anton Chromík

Anton Chromík

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som advokát a pracujem v Bratislave vo svojej advokátskej kancelárii. Zaoberám sa poskytovaním právnych služieb v oblasti zastupovania práv zamestnancov, zastupovaním v oblasti občianskeho a obchodného práva. Som ženatýa mám päť deti. Rád robím veci pre rodinu. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu