reklama

Koláčiky

Suché, voňavé, preníkové, syrové,....

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

koláče od výmyslu sveta! V kuchyni sa objaví skupinka ľudí. Mama, syn, dcéra a JA! Je ráno. Mama pije svoju kávu a deti raňajkujú. Všetko je trocha pribrzdené, všetko okrem mňa. Jedla som už pomerne dávno, cca hodinka a odvtedy mám strašné množstvo energie. Pobehujem po dome hore-dole. Čo by aj nie, veď čochvíľa sú tu Vianoce!

Vyparila som sa! Úspešne a pritom nepozorovane. Začali sa prípravy na vypekanie. Stále čosi ktosi vyberá z chladničky a špajze. Stôl aj linka sa plnia. Dcéra miesi, syn vykrajuje a mama váži. Nebudem predsa zavadzať! Ešte sa natiahnem, zaklipkám viečkami, ktoré sú ťažšie a ťažšie a zaspávam.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Výpadok niekoľko minút či hodín.

Zobúdzam sa na vône a zvuky šíriace sa z kuchyne. Opúšťam svoj mäkký gauč a oddávam sa sladkej príťažlivosti. Nik si ma nevšíma. Našťastie dostávam obed. Mäsko a ryžu. To je lahoda! Iritujú ma ale tie vôňe. Cukor. Škorica. Vanilka. Čokoláda. Syr! Tvrdý údený slaný syr. Mňam! Žeby som si nejaký uchmatla? Hm. Všetci pracujú. Syr je len tak, chudáčik, sám na stole. Hop. Sedím na stoličke. Nepozorovane a usmiato. Jedna lapka na stôl, druhá lapka na stôl, nufáčik.

Pomoc. Prečo to berieš, vráť to späť ale rýchlo!

Všetci sú takí vysokí a tak vysoko. Nikto sa ku mne ani nezohne, nezahrá sa, nepohladká. Čo je toto za psí život! Veď už tie koláčiky čokoládové, voňavé, syrové ani nemám rada...

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Prosím si... kostičku!

Radoslava Cibuľová

Radoslava Cibuľová

Bloger 
  • Počet článkov:  46
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Prémioví blogeri

Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu