reklama

Signál Brazílčanov s postavením hráčov v ofsajde

Štyri roky čakáme na futbalové majstrovstvá sveta, aby sme zistili, že lopta s ktorou sa hrá, nedokáže udržať smer. Keďže novú loptu treba, tak si v Adidase povedali: nevadí, je tu niečo skvelé - lopta, čo nedrží smer.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Aj v tomto videu Brazílčanom "jabulany" narobila problémy, svojím vysokým odskokom, ale video som vybral ako krásnu ukážku nacvičeného signálu pri priamom kope Brazílčanov s postavením svojich hráčov v „mŕtvom ofsajde". Aj keď sa Brazílčanom zakončiť nepodarilo, je to zaujímavý signál, ktorý na ligových trávnikoch nevidno.

1. Všímajte si troch Brazílčanov, ako sa pohybujú na úrovni postavenia mimo hry; 2. Kórejčania vybiehajú, aby títo traja hráči stáli v ofsajde; 3. zozadu na loptu nabieha iný Brazílčan, ktorý už nie je v ofsajde, a je voľný, lebo Kórejčania namiesto šprintu späť signalizujú ofsajd tých troch. Tí využívajú voľný výklad pravidla o postavení mimo hry (pozri výklad pravidla podľa Medzinárodného výboru, bod 15c).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

((brasil))

Mikuláš Čikovský

Mikuláš Čikovský

Bloger 
  • Počet článkov:  16
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Takmer vôbec nemyslíme na prítomnosť. Iba budúcnosť je naším cieľom. A teda nežijeme vlastne nikdy, len dúfame, že raz žiť budeme.(Pascal, Myšlienky) Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu