reklama

SlavCon 2007 je už na dohľad!

Ani sme sa nenazdali a už tu máme po prvom októbrovom (a veľmi úspešnom) SlavCone ďalší ročník festivalu slovanstva, mytológie, fantastiky, sci-fi, histórie, hier a všetkého ostatného, čo k tomu patrí. Možno trochu nezvyčajné usporiadať druhý ročník šesť mesiacov po prvom, ale veď s fantáziou je dovolené všetko. A nám, ktorým sa na SlavCone 2006 veľmi páčilo, to urobilo nesmiernu radosť. Neváhajte, spravte si chuť a príďte, aby nás nadšencov bolo ešte viac!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Rovnako ako po prvýkrát opäť pozývam širokú slovenskú obecfantastov, slovanistov, scifistov i tých, čo ešte nevedia, kam sa zaradiť,na toto skvelé podujatie.
Pozrite si domovskú stránku SlavConu, preleťte si môjvýber fotiek a prečítajte si aj článok, aby ste nasalitrochu coňáckej atmosféry.
Program bude vzhľadom na atraktívnu zostavu hostí bohatý,humorný a občas aj šteklivo dráždivý :-) Ešte nie je presne stanovený, alekeby ste vedeli to čo ja, nebáli by ste sa nudy. Oveľa väčším problémom jestihnúť všetko, po čom srdce piští - more prednášok, čajovňu, stretávanienových ľudí, stánky, premietania, šermiarske a ohnivé predstavenia...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Hádam nemusím nič dodávať, treba si len naštudovať užitočné informácie a 13.-15.apríla sa dočasne presťahovať do budovy SPŠ Dopravnejna Kvačalovej 20 v Bratislave.
Nikto neoľutuje.


P.S. pre znalých: Beriem aj Esju :-)

Aneta Čižmáriková

Aneta Čižmáriková

Bloger 
  • Počet článkov:  199
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Tento blog je od 16.4.2009 uložený k spánku, nájdete ma tu:~~~ Riddick's Realm ~~~ aj tu: Zoznam autorových rubrík:  KnihyZ knihovničky knihovníčkyMoje knižné láskySci-fi a FantasySF&F cony• Dialógy o fantastike •FanovinkyBlogový nedenníkRozpravy o IslandeVšeli-len-čoKreatívec notorikBavíme sa s Tubou

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu