reklama

Zvoľme prezidenta Galaxie!

Nie, nepomýľte sa, v tomto článočku sa vôbec nebudú skloňovať mená Gašparovič, Radičová, ani nikto iný zo slovenskej politickej scény.Naopak, toto je výzva pre všetkých ľudí postihnutých bujnou fantáziou, menovite scifistov, fantazistov, cinefilov, všetkých, ktorí už počuli meno Douglas Adams či videli Votrelca, milujú Červeného trpaslíka, dôverne poznajú fučanie istého Skywalkera, vzdychajú pri Billovi Adamovi (prevažne dámy) alebo pri Barbarelle (prevažne páni), prípadne považujú Deň nezávislosti za pozerateľný film ;-)

Písmo: A- | A+
Diskusia  (26)

Na portále Fantázia.sk sa (aj s mojou skromnou pomocou) rozbehol projekt Voľba prezidenta hlavy Galaxie Kandidátov je osem a ako sa vzápätí presvedčíte, výber nebude jednoduchý. Od sexi agentky cez nemenej sexi likvidátorku, vojnového hrdinu, mierumilovného Termiánca, amerického prezidenta, až po najšarmantnejšieho bývalého prezidenta Galaxie...

Žiadosti boli podané a schválené za týchto kandidátov (abecedne):

Obrázok blogu


William Adama (Battlestar Galactica)
Barbarella (filmový pôvod rovnomenný)
Zafod Bíblbrox (Stopárov sprievodca po Galaxii)
David Lister (Červený trpaslík)
Matezar (Galaxy Quest)
Ellen Ripley (Votrelec)
Darth Vader (Star Wars)
Thomas J. Whitmore (Deň nezávislosti)


Zatiaľ si môžete pozrieť ich spoločnú prezentáciu, postupne pribúdajú aj osobné profily (linkované v mene) a na budúci týždeň by mali kandidáti podstúpiť predvolebné interview.
O všetkom budú informovať pribúdajúce linky na profily v tomto článku, alebo treba sledovať oficiálneho zástupcu Medzigalaktickej rady povereného koordináciou volieb na Zemi - Fantáziu Online .

Nečudujte sa Medzigalaktickej rade a jej výberu. Ako je snáď každému jasné, riadenie pidištátiku na nejakej neškodnej planétke spadajúcej pod regionálnu správu Alfa Centauri vyžaduje úplne iné schopnosti, než šéfovanie všetkých rás a planét v takpovediac galaktickom merítku - a tak prenechajme riadenie štátov politikom a nájdime pre našu Galaxiu skutočného vodcu!

A pokiaľ ide o limitovaný výber - medzihviezdnych kandidátov by sa našlo ešte oveľa viac, ako ostatne dokazuje živá diskusia k článku, kde sa ozývajú hlasy ich potenciálnych voličov, ale už si nepomôžu...
Pripomínam, že všetci kandidáti mali možnosť podať svoje žiadosti doložené vyplnenými formulármi na Miestnom politickom úrade na Alfa Centauri, oddelenie 242DNA, miestnosť 1966138660. Informácia o volebnom konaní bola vyvesená na nástenke 4 pozemské roky pred zahájením prijímacieho konania.

Prezidentské voľby prebehnú v jednom kole, hlasovanie bude ukončené presne 4.4.2009 o 24:00 pozemského stredoeurópskeho času. Aj vy máte možnosť udeliť svoj hlas a zvoliť prezidenta hlavy Galaxie! Aj váš hlas sa počíta!
Nech zvíťazí najlepší!

Priebežné výsledky môžete po hlasovaní sledovať na stránke.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou
Obrázok blogu


********************************************

Hlasovací lístok hľadajte na pravej strane Fantázie, hneď štvrtý zhora ;-p
Alebo kliknite na tento náhľadík.

********************************************


foto © Fantázia.sk

Aneta Čižmáriková

Aneta Čižmáriková

Bloger 
  • Počet článkov:  199
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Tento blog je od 16.4.2009 uložený k spánku, nájdete ma tu:~~~ Riddick's Realm ~~~ aj tu: Zoznam autorových rubrík:  KnihyZ knihovničky knihovníčkyMoje knižné láskySci-fi a FantasySF&F cony• Dialógy o fantastike •FanovinkyBlogový nedenníkRozpravy o IslandeVšeli-len-čoKreatívec notorikBavíme sa s Tubou

Prémioví blogeri

Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu