reklama

Nesporné výhody internetu

Nedávno bola u nás návšteva. Tak ako sa sluší, zanechal som prácu pri počítači, nevypol som ho však. Až neskôr sa ukázalo, že som urobil veľmi dobre.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (5)

Po obede sa začalá nezáväzná konverzácia v obývačke, pričom na reč prišla aj téma Slovensko hľadá Superstar. Nič pre mňa, avšak návšteva sa nezhodla, či Adela Banášová pri vyhlasovaní rozdielu hlasov finalistov nepovedala matematickú blbosť. Ponúkol som sa teda, že incident nájdem vo videoarchíve STV . Našiel som, pozreli sme, spochybila.

O nejaký ten čas neskôr začalo dieťa návštevy (cca 2-ročné) strácať na trpezlivosti (nebolo jediné, aj ja už som toho mal pokrk). Povedal som si teda, že aby sme s tým niečo urobili, ukážem mu fotografie psov a mačiek na internete (jeho srdcovka). Google - Images - nájdené. Aspoň na chvíľu sme sa vytrhli z hlbokej nudy.

Ďaľšou témou boli počítače, konečne niečo rozumnejšie. Prišli sme k Sidebarom, nuž som samozrejme "odprezentoval" Google Desktop na jeho domovskej stránke .

Medzi rečou prišlo aj k otázke umiestnenia sa jednej známej dcéry v matematickom korešpondenčnom semináry Riešky. Žiaden problém, stačilo nájsť www.riesky.sk .

Nuž, musím povedať, že internet mi včera pomohol. Ukázali sa jeho nesporné výhody, pre ktoré nemôžem súhlasiť s jeho odporcami, ktorých počet ale neustále klesá.

Tagy: pocitace web zazitky

Polislav Cupek

Polislav Cupek

Bloger 
  • Počet článkov:  77
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Bývalý lekár z Bratislavy zabavený počítačmi, dopravou a encyklopédiami. Zoznam autorových rubrík:  PočítačeGoogleFirefoxSúkromné

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu