reklama

Nový Windows Media Player 11 beta

Na stránke spoločnosti Microsoft je dnes možné stiahnuť si oficiálnu verziu Windows Media Player 11 beta, ktorá však už nejaký ten čas na internete vo svojej neoficiálnej podobe zverejnená bola.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (14)

Prvou zmenou, ktorou nový Media Player prešiel a všimnete si ju hneď po nabehnutí je prerobený design a navigácia. Podobne ako v Internet Explorer 7 beta 2 chýba klasické hlavné menu (ponuka) a ikonky vzad a vpred sa nápadne podobajú tým z neho.

Farebne je program ladený do čierna, celkovo však pripomína vzhľad prostredia pripravovaného operačného systému Windows Vista .

Obrázok blogu


Spodok okna mi pripadá vyriešený omnoho šikovnejšie, ako tomu bolo v predošlých verziách. Nechýba názov a dĺžka prehrávanej skladby, tiež základné ovládacie tlačidlá. Ak ste pripojený na internet, je možné automaticky sťahovať informácie o skladbách tak, ako doteraz.

V hornej časti okna sa prepína medzi záložkami - dostupné sú Now Playing (práve prehrávané), Library (knižnica), Rip (kopírovanie z CD na pevný disk), Burn (napalovanie na CD) a Sync (synchronizácia).

Jediné čo mi prekážalo, bolo zmiznutie mojich položiek z knižnice, avšak Media Player by ich mal automaticky na disku pohľadať a opäť zaradiť.

Môj dojem je aj napriek tomu, že ide ešte iba o beta verziu veľmi dobrý a myslím, že keď budem za nejakých okolností prehrávať hudbu, uprednostním Windows Media Player 11 pred iným softvérom ako napríklad Winampom.

Tagy: pocitace windows vista design zabava

Polislav Cupek

Polislav Cupek

Bloger 
  • Počet článkov:  77
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Bývalý lekár z Bratislavy zabavený počítačmi, dopravou a encyklopédiami. Zoznam autorových rubrík:  PočítačeGoogleFirefoxSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu