reklama

Billboard mi nevadi, VADI MI, ZE SA TO DEJE!!!

Sme z toho pohladu zhnuseni, je nam na zvracanie, pokazi nam naladu, nechceme, aby to videli nase deti, tazko sa nam im to vysvetluje ...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (152)

Kolkonasobne tazsie musi byt ale to – prezit tu hrozu, na ktoru sa my iba pozerame, na vlastnej kozi? Ake strasne to musi byt – bez akejkolvek viny – byt odsudeny na taku bolestivu, krutu, tak velmi predcasnu smrt?

Moje deti to videli tiez, ale viem, ze kazdy den su bombardovane nasilim este vacsim cez media rozneho druhu. To je to nasilie a krutost, pred ktorymi sa ich snazim uchranit – to kazdodenne postupne adaptovanie detskej mysle na bitky, strielanie, pripadne rezanie ludskeho tela na polovicu (vid pocitacove hry). To je nasilie, ktore je totalne nezmyselne, zrodene v niekoho fantazii, na co vlastne?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Nevadi mi billboard – zviditelnenie, vykricanie „nemeho vykriku“ tych, ktori sa sami branit nevedia. VADI MI, ZE SA TO DEJE, VADI MI KAZDY NEMY VYKRIK, KDEKOLVEK! Ten billbord je potrebny – aspon dovtedy, kym kazdy lekar pred interupciou matke i jej blizkym objektivne nevysvetli, pre co sa to vlastne rozhodla! 

Iveta Cutzova

Iveta Cutzova

Bloger 
  • Počet článkov:  19
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Dycham, teda som ... Zoznam autorových rubrík:  FotografieLudiaZvierata

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu