reklama

Silvester prečo neprichádza potichu?

Zase nás čaká čas oslavovania a nových predsavzatí. No čaká nás i noc buchotu, treskotu a rámusu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (10)

Je to krásne, pozerať na ohňostroj, no pre uši je to riadne zaberačka. Mne to až tak nevadí ale čo môj pes? Každoročne je schúlený v klbku. Bolí ma srdce, keď ho takto vidím.. 

Decká už brázdia ulice s vreckami natlačenými pirátmi a petardami. Do poslednej sekundy ich držia v ruke a potom ich vyhadzujú do povetria. Rodičia im to dokonca dovolia. Je to smutné.. Hlavne keď na Nový rok idú správy a zdravotníci opisujú úrazy, ktoré sa v teno čas radosť stali.

 Viem má to istú tradíciu, osláviť nečoho nového a zabudnutie na to staré, ale koľko neporiadku ostáva v našich uliciach. A nehovorím o tom pekelnom smrade, ktorý nás zahalí..

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Rozhodne, už sa ťa neviem dočkať, drahý Silvester..

Dagmar Obertová

Dagmar Obertová

Bloger 
  • Počet článkov:  39
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Neskutočne skutočná :) Autorku poznám už nejakých tých cať rokov, je to fajn baba. Dokonca sa podobáme. Každé ráno sa stretneme v kúpeľni a potom i pri šoférovaní, ale to jej vidím len oči... Zoznam autorových rubrík:  Ona a jej zážitky, fikcia...?No čo som zase vyviedla..Deje saPrerušenie denného stereo-typuDd-alebo drzé dráždenie..BanáNOvá republikaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu