reklama

Hitler v živom vstupe na TA3 - šok i dôkaz

V živom vysielaní sa môže udiať čokoľvek. Ale ak sa na reportéra počas živého vstupu z osláv futbalového titulu Slovana nalepia chuligáni, z ktorých jeden viackrát kričí do kamery "Hitlééér" a síce nezrozumiteľne, ale zrejme v kontexte tam počuť od ďalšieho "heil" a človek to bez nejakého komentára vidí v celoštátnej televízii , tak ho to nemôže nechať ľahostajným.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (35)

Na Youtube je záznam z onoho živého vstupu TA3. Ešte včera neskoro večer mal 300 videní, dnes je to vyše 5000. Kritické hlasy sa ozvali ja na nástenke TA3 na Facebooku, kde sa diváci televízie rozhorčujú nad "náckami vo vysielaní."

 .

Ťažko sa dá niečo vyčítať redaktorovi, ktorého v závere vstupu doslova zo záberu "odniesli". Možno si akurát mohol zvážiť v akom prostredí ide vstup nakrúcať a radšej si vybrať iné miesto, kde by menej riskoval, že sa niečo podobné ako táto "nazi prezentácia" chuligánov dostane k verejnosti. V budpúcnosti sa hádam rozhodne inak.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Moderátor v štúdiu zrejme v duchu "žartom nič nepokazíš" namiesto odsúdenia fašistických provokácií vo videu skonštatoval: "Vidíme , že Miro má už aj nových kamarátov".

Napadá mi len jedno. V réžii TA3 museli byť asi v silnom šoku z toho čo vidia, keď priamy prenos neukončili a následne sa k nemu kriticky nevyjadrili, aby aspoň dodatočne táto prezentácia chuligánov Slovana krajne pravicového zmýšľania nezostala bez odozvy.

Na druhej strane, toto video môže mať aj jeden nechcený, ale pozitívny dopad. Čerstvý majster by mal urobiť niečo s tým, že má na svojom štadióne aj fanúšikov propagujúcich Hitlera. Nemôže to poprieť ani fanklub. To že medzi nimi ako aj v ultras táboroch ďalších ligových tímov takíto sú a nie je to len výmysel a škodenie "neprajníkov" dokazuje práve tento živý vstup.

Sergej Danilov

Sergej Danilov

Bloger 
  • Počet článkov:  183
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Páči sa mi interakcia s vami a citát, že blogovanie je crackom novinára. Alebo novinársky crack?:-)POPULÁRNE ČLÁNKY: Reporting on extremist politicians Zoznam autorových rubrík:  FutbalPolitikaExtremInternetShowbizSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu