reklama

Tak sme sa rozhodli vstúpiť...

do toho stavu lásky, rodiny, šťastia, radosti,... ale i starostí, obetovania sa, hľadania kompromisov... skrátka do stavu manželského. Asi nikto z nás nevie povedať, kedy je ten správny čas na takéto rozhodnutie a tak to bolo aj v našom prípade.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)
Obrázok blogu

Ja ako človek typu "optimistický realista" často rád plánujem a dávam si stále nové a nové ciele, za ktorými idem a snažím sa ich dosiahnuť. Podobne sme si s mojou nastávajúcou naplánovali svadbu budúci rok 2012 niekedy koncom septembra na babie leto. Aby sme sa mohli po tomto krásnom akte už aj presťahovať do ďalšieho vysnívaného spoločného cieľa - nášho domu. Tak ale plány sa predsa len musia upravovať.

Asi to tak chcel osud resp. nejaká tá sila čo nás vedie životom alebo či je to len zhoda všetkých okolností okolo nás, budeme mať bábätko. A keďže sme už obidvaja dostatočne vekom aj životnými skúsenosťami vyspelí, tak sme sa rozhodli, že sa zoberieme a privítame tak nášho prvého potomka už ako manželia.No a tento krásny akt a následná hostina sa uskutočnia už budúci piatok 16.9.2011 o 15:00 v Bazilike sv. Mikuláša v Trnave , alebo ako ho aj voláme v hrubom kostole. Ak sa chcete podeliť o našu radosť tak Vás tam radi uvidíme.

David Sloboda

David Sloboda

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vyštudovaný marketingový manažér, živiaci sa predtým vyštudovanou informatikou, ktorý si rád nájde čas na odreagovanie písaním. Zoznam autorových rubrík:  InfošskéZachytené mojimi zmyslamiZ ciestPracovnéBásneSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu