reklama

Všetko by bolo inak

„Všetko by bolo inak“, pomyslel si Rochélio zatiaľ, čo sa prechádzal po záhrade. Všetko by bolo inak, keby som mohol rozprávať, nemohol prestať na to myslieť. Rochélio nemôže rozprávať, ale môže cítiť, vnímať  a počúvať. Zo všetkého najviac vníma Carlosov sladký hlas a jeho dotyky na svojom tele.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Carlos k nemu cíti veľkú lásku a aj keď mu Rochélio nemôže povedať, ako veľmi ho má rád slovami, dokazuje mu to deň za dñom a Carlos to cítil.

Rochélio je jeden z mála,  pretože jeho láska je opätovaná. Nie všetci majú to šťastie, pozná mnohých ako on, ktorý ho nemajú, preto si myslel, že keby jeho kamaráti mohli rozprávať a povedať čo cítia, mnohí z nich by boli šťastnejší...Aj keď si nebol až úplne istý. Slová sú veľakrát nazvyš.

Aj keď nemá bytosť nemôže požiadať o trochu lásky, poprosiť o pohladenie, ani vysloviť svoje potreby, jeden pohľad hovorí za všetko. Kto však nechce pochopiť, nepochopí. Niet horšieho slepca, ako toho čo nechce vidieť.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

 Niekedy, my ľudia potrebujeme nehu, alebo iba niekoho kto by nás pohladil a povzbudil, ale priskoro zabudneme, alebo si nájdeme inú útechu a nezvykneme sa zavďačiť.

„Všetko by bolo inak“, Rochélio ešte stále premýšľal keď vchádzal do domu , skoro behom, aby privítal Carlosa, ktorý práve prichádzal zo školy volajúc jeho meno.

Rochélio na neho hrdo zaštekal.

Jana Del Moral

Jana Del Moral

Bloger 
  • Počet článkov:  12
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Potrebujem lásku, vieru , mier a spravodlivost a bojím sa nenávisti, ignorancie, vojny a nemilosrdnosti. Zoznam autorových rubrík:  životný štýlSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu