reklama

Myslením k bohatstvu

Konečne som sa po rokoch pokukovania po tejto knihe odhodlal ku kúpe. Menej pracovných povinnosti cez sviatky mi dokonca dovolilo prečítať ju.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (4)

Kade-tade ju ľudiaospevoli. Nedalo mi to, aj keď mám rozčítanéešte niektoré iné knihy a pustil som sa do nej. Vpodstate som čakal od tejto knihe jednu z množstva success story.Tato kniha sa však zaradila medzi favoritov akými je 7návykov ... Čakal som od nej, že bude len ťažko openiazoch, to ma moc neoslovuje. Od začiatku sa tak v podstatetvári. Autor už pri názve využil ľudskú túžbupo peniazoch. Určite mu aj to pomohlo dostať sa do rebríčkabestsellerov. V tejto knihe však nejde len o bohatstvo vo finančnejforme, ale zaoberá sa bohatstvom všeobecne. Bolanapísaná(1937) skôr ako všetky v poslednýchdesaťročiach populárne succes story, ktoré pomohlizbohatnúť nejednému autorovi bez naozajstnéhoprínosu. Autor v nej opisuje princípy, ktoréniekoľko desaťročí sledoval na rôznych bohatýchľuďoch. Impulzom k napísaniu bol podnikateľ AndrewCarnegie. Nájdete v nej rôzne príklady ako Vámmôže vytrvalosť, predstavivosť a iné metódypomôcť k úspechu. Sú v nej popísanéspôsoby využívania vlastných a cudzíchvedomosti, rôznych schopností.... Mám užprečítanú nejakú tú succes story a dosťveľa veci sa rôznym spôsobom opakujú. V tejtoknihe sú zhrnuté asi všetky. Kopec z vecí, oktorých tu autor píše, si človek môže naozajodsledovať na vlastnom živote. Vrelo odporúčam Myslenímk bohatstvu každému, kto túži po úspechu.Možno Vám nepovie nič nové, ale je to tu pekne pohromade zoradené a rôzne veci to môže človekupripomenúť.

Peter Dendis

Peter Dendis

Bloger 
  • Počet článkov:  41
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som človek, ktorého baví to čo robí a chce sa o to podeliť aj s ostatnými. Zoznam autorových rubrík:  Nezaradenáosobný rozvojknihyprivat equity...cestovanieakcieSúkromnéManažmentMarketing

Prémioví blogeri

Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu