reklama

Letná škola

Prázdniny v plnom prúde, ale vzdelávať sa musíme stále.

Letná škola
Písmo: A- | A+
Diskusia  (3)

Prázdniny síce sú v plnom prúde, aj keď o pár dní sa zasa postavia žiaci, študenti a učitelia, krutej realite. Prázdniny sú predovšetkým, aby sme načerpali nové sily na ďalší školský rok.

I napriek tomu sme si ich užili. So spolužiakmi a s pani profesotkou sme sa zúčastnili letnej školy v Trenčianskych Tepliciach. Ktorú organizovala nadácia Konrada Adenauera.

Asi si každý povie, že letná škola. Tam sa budú normálne učiť. Hej vzdelávali sme sa, ale v oblasti politiky, občianskeho spolunažívania a hlavne sme sa naučili prijímať skutočnosti také aké sú. Pri príchode do hotela sme sa na obedovali a potom ubytovali. Následne sme dostali harmonogram a plán na nasledujúce dni. Rozdelili sme sa na štyri politické strany a začali sme pracovať, spolu s našimi mentormi. Spočiatku sme nevedeli, čo nás čaká, ale neskôr sme sa toho ujali. Diskutovali sme a prednášali sme naše názory. Večer sme si všetci zaspievali. Na druhý deň podobný scenár, ale s rozdielom, že sme prezentovali naše prezentácie a eseje. Tretí deň bol podobný, ale mali sme naplánovanú túru. Turistika trvala približne tri hodiny a večer sme mali galaprogram plných hier a zábavy. A posledný deň nás čakala posledná prednáška s pánom z MŠ SR.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Letná škola splnila svoj účel. Našli sme si nových kamarátov, nové známosti a hlavne sme sa naučili, ako správne a ohľaduplne pochopiť všetkých, bez rozdielu kto sú oni ak to sme my. Ak sa Vám vyskytne takáto príležitosť, niečo sa nové naučiť, tak to využite. A žite svoj deň ako, keby bol ten posledný.

Denis Jánošík

Denis Jánošík

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  7x

Zdravím, volám sa Denis. Rád píšem básne, aj rôzne citáty. A tiež, rôzne články. Dúfam, že Vás zaujmú a spríjemnia Váš deň. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu