reklama

List Ježiškovi

Pred pár rokmi som bola šokovaná televíznym prenosom holandskej televízie. Pacientovi v ňom nahrádzali kus poškodenej lebky počítačom navrhnutou náhradou.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Šoky z krajín smerom za západ sa postupne stávajú každodennou realitou na Slovensku. Autami preplnené ulice, peniaze za domáce úlohy, donáška do domu.Veľmi sa mi páči poznámka Učiteľa, ktorý prirovnáva blogovanie k reality show. Myslím, že celé naše žitie sa presunulo do tejto roviny. Superstar, blogovanie, v Čechách včera súkromný prenos prvého on-line pôrodu.

Ako to súvisí s listom Ježiškovi? Ak ste sa rozhodli napísať list Ježiškovi na poslednú chvíľu, myslím, že poštou to už nestíhate. Napriek tomu pre Vás existuje virtuálne riešenie. Skúste: Severný pól, či túto stránku BBC alebo proste vytiahnite papier, písatko a napísané želanie potom pošlite z obloka. Možno budete mať rovnaký pocit dodržania tradície.

Dagmar Dermeková

Dagmar Dermeková

Bloger 
  • Počet článkov:  7
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Zaujímam sa najmä o rozdiely medzi kultúrami a spoločnosťami, tým, čo je naučené a tým, čo vychádza z nášho vnútra. Zoznam autorových rubrík:  InakosťAko na to?SúkromnéA iné...

Prémioví blogeri

Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu