reklama

Šťastie;)

. .  Šťastie je mozaika zložená z drobných radostí.Čo je šťastie? Koľkokrát som si už túto otázku položila. Dá sa šťasie merať? Mám ho viac, alebo menej ako ostatní? Môžeme si šťastie kúpiť, alebo ho získať svedomitosťou? Aká je vôbec definícia pojmu šťastie? Je to stav duše, alebo telesná pohoda, alebo súbor oboch?Tieto otázky mi denne víria hlavou, ale odpoveď na nich nemôžem nájsť.Ráno otvorím oči a uzriem vonku slnko, kvety, pestrú prírodu. Aj to je šťastie. Koľko ľudí už dnešný deň neuzreli svetlo sveta, alebo jednoducho nevidia.Ráno otvorím oči a uzriem vonku slnko, kvety, pestrú prírodu. Aj to je šťastie. Koľko ľudí už dnešný deň neuzreli svetlo sveta, alebo jednoducho nevidia.Prídem do kuchyne a tam nájdem moju mamu, ktorá sa mi prihovorí. Aj to je šťastie. Koľko detí nemá rodičov, alebo sú sirotami žijúcich rodičov.Mama mi pripraví raňajky a ja idem do školy. Aj to je podoba šťastia. Koľko detí na svete a koľko u nás nemá prostriedky na obživu.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (0)
Obrázok blogu

Potom prídem domov, zapnem si televízor alebo si sadnem k počítču.Nemám ja šťastie v živote??Možem si v televízii alebo v počítači vybrať či sa chcem vzdelávať alebo si jednoducho odpočinúť:)Vybehnem ešte medzi kamarátov podebatujem s nimi o tom čo sa dialo o futbale o modnych trendoch, najlepších spevákov, a skupiny.

Večer sa ponorím do príjemného kúpeľa a možem ísť spať...

V posteli zase uvažujem o šťastím, jeho podobách a o schopnosti vidieť aj maličkých šťastíčkach to svoje veľké, že vobec som, že mám rodinu, priateľov, svoju školu, úspechy, svoje radosti.......svoje šťastie :*

Dominika Šuľáková

Dominika Šuľáková

Bloger 
  • Počet článkov:  14
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Som kto som. Beriem život s humorom. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu