reklama

Nedeľa večer..Ako sa rozhodnúť čo robiť?

Je niečo okolo 23.00 a ja sedím za mojím noutbúkom..Ale čo tu vlastne robím? Mal by som sa ísť učiť! Veď zajtra je predsa písomka z geografie a ja som len teraz dopísal chýbajúce poznámky..Veď dozajtra sa musím naučiť slovíčka z nemeckého jazyka..Veď zajtra nám predsa môže dať písomku z matematiky (chcel ju dať v stredu,avšak nebolo mu to umožnené..)..Slovenčinárka nás asi bude skúšať!...Tak prečo tu ešte stále sedím?

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)
Obrázok blogu

Celý víkend som bol pri mojej mamke a mladšej sestre Emke..Aj keď som si tam zobral plnú tašku kníh aby som si aspoň kúsok zjednodušil nedeľnajšie učenie,knihy som ani nevytiahol z tašky..Nemôžem sa vyhovárať na malú sestričku..Veď predsa kvôli nej som tam išiel!..Ale taká nezodpovednosť!..Do zajtra to aj tak všetko nestihnem..Tak čo mám robiť?..Mám to všetko hodiť za hlavu a pretrpieť všetky hodiny v strese či ma náhodou niekto nevyvolá?..Alebo sa mám ísť učiť a sedieť pri tom do rána a možno sa aj tak nič nenaučím?..Alebo to mám spraviť ako väčšina mojích spolužiakov?..Vytlačiť si do študijného preukazu ospravedlnenku a flákať sa niekde po meste?..Kde nájdem riešenie tejto situácie?..Tak to teda ozaj netuším..Viem však,kde ho nenájdem..Tu,na internete!..Preto vypínam "ajsíkjú" a idem načrieť do hlbín geografie..

Dominik Krafčík

Dominik Krafčík

Bloger 
  • Počet článkov:  10
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Kto som..Tak to sa Vám budem snažiť priblížiť pomocou mojich blogov:)..Ale inak celkom obyčajný chalan,študentGymnázia Terézie Vansovej v Starej Ľubovni:) Zoznam autorových rubrík:  Ona..SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

754 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu