reklama

Jadroví fyzici rapujú o LHC

Reportáž od nášho libertariánskeho spravodajcu:

Písmo: A- | A+
Diskusia  (28)

(kyslý úsmev) Je to skryté pod zemou a my daňoví poplatníci krajín združených v Európskej organizácii jadrového výskumu (CERN) sme sa na to zložili neuveriteľné peniaze - konečný účet sa bude pohybovať (zvýšený hlas) niekde medzi troma až šiestimi miliardami euro.

Čo to je? Najväčší urýchľovač častíc na svete: Large Hadron Collider (LHC). Nepýtajte sa ma na preklad tohto názvu. Nepýtajte sa ma, načo nám to je, vraj na testovanie nejakých teórií o časticiach. (múdry úsmev) Toto by sa v súkromnej sfére stať nemohlo.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Ako by tým vedeckým pijaviciam nestačilo, že nás strašia globálnym otepľovaním a podobnými nezmyslami, v tomto prípade sa zabávajú úplne otvorene, dokonca si spravili video, kde o tomto monštre RAPUJÚ: príslušný link a ďalšie v tomto článku.

(odpľuvnutie a koniec obrazu)

Juraj Draxler

Juraj Draxler

Bloger 
  • Počet článkov:  253
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Momentálne žije v Prahe, kde píše, skúma a vyučuje. Po rokoch strávených v západnej Európe je to príjemná zmena, aj keď to počasie by mohlo byť aj lepšie. Bloguje aj na http://blog.etrend.sk/juraj-draxler/. (Foto: European Alternatives Cluj) Zoznam autorových rubrík:  PolitikaDôchodkové veciCestopisyPraktické radyImpresieEkonomické zamysleniaMoje alter egoSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu