reklama

Návratnosť investície do vlastnej výroby elektriny zo slnka.

Kedy sa vráti investicia do malej slnečnej elektrárne? Pretože ide o nemalú investíciu, je namieste opatrnosť, a preto odporúčam výpočet návratnosti investície preveriť.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (1)

Veľa majiteľov menších i väčších domov uvažuje o stavbe malej slnečnej elektrárne, ktorá by zaistila aspoň čiastočnú sebestačnosť a výrazne znížila účty za elektrinu. Na trhu sa pohybuje veľa firiem, ktoré ponúkajú stavbu fotovoltických systémov presne na mieru investorovi. Tiež, samozrejme, dodajú rozpočet na celú investíciu a v mnohých prípadoch sa oháňajú i výpočtom, kedy sa investícia vráti, čo je pre investora to najdôležitejšie. Pretože ide o nemalú investíciu, je namieste opatrnosť, a preto odporúčam výpočet návratnosti investície preveriť. V poslednom čase sa na portáli solarnenovinky.sk objavila nezávislá kalkulačka návratnosti investície do solárnej energie. Solarnenovinky.sk sú informačným portálom, ktorý prináša užitočné informácie od odborníkov, ktorí tiež kalkulačku vytvorili. Použitie tejto kalkulačky vás nič nestojí a poslúži na kontrolu vášho potenciálneho dodávateľa.

Milan Drbohlav

Milan Drbohlav

Bloger 
  • Počet článkov:  26
  •  | 
  • Páči sa:  1x

Fandím energii z obnovitelných zdrojů, především solární energii. Se zájmem sleduji, jak se společnost různých států k této problematice staví. Ve svém blogu se chci zaměřit zejména na komentáře a diskusi týkající se praktických informací o fotovaltaice a zejména pak návratnosti investice do této technologie. Zoznam autorových rubrík:  FotovoltikaNezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu