reklama

Nieje svokra ako svokra...

tento článok je o mojej a priatelovej svokre....

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

SVOKRA - filmy a aj knihy ju opisujú ako zákernú. odpornú, zlomyseľnú...... Ona je vo filme tá, ktorá ubližuje synovej priateľke, robí jej naproti, bezdôvodne jej nadáva. Je na ňu nepríjemná , komplikuje jej život.... Je to však tak aj v skutočnosti? 

Po dlhom čase som spoznala svoju svokru. nemala som skôr tú možnosť pretože bola odcestovaná v zahraničí. Veľmi som sa bála jej prvej reakcie, keď ma zbadá, pretože priateľ mi povedal, že ona si vie odhadnúť človeka hneď pri prvom stretnutí. A na jednu jeho bývalú priateľku mu povedala, že s ňou nebude šťastný, a že mu riadne ublíži keď sa rozídu. Po čase sa rozišli a spravila mu menšie nepríjemnosti. Bolo to presne tak ako to povedala jeho mama.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Na moje šťastie jej prvá reakcia na mňa bola kladná. Keďže sme v domácnosti teraz traja / ja, priateľ a jeho mama / tak som sa s ňou rozprávam. Navšťastie si ma obľúbila. Keď sme v kuchyni a varíme tak sa rozprávame. A rozprávam sa s ňou ako s kamarátkou. Hovorím jej všetko pretože viem, že jej môžem veriť a keď tak mi poradí, čo a ako. obzvlášť mi hovorí čo priateľ rád jedáva a ako mu to pripravuje...

Môj priateľ má takú svokru, že pri prvom stretnutí ho hneď odsúdila. Ani mu nedala šancu spoznať ho. Len mi aj pred ním vravela aký on je / to sa dopočula od báb z roboty, že má takú a takú povesť, vraj má popri mne dalšie / to by ma ale zaujímalo kedy to stíha, keď po práci ide domov alebo mi zavola, kde sa stretneme / podľa nej s ním vraj nebudem nikdy šťastná / podotýkam bývame spolu pol roka a stále sa máme radi tak ako na začiatku vzťahu / toto všetko hovorila za jeho prítomnosti. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Na záver porovnanie mojej a priateľovej svokry je, že tá moja svokra mi dala šancu spoznať ma, vie aká som keď mám dobrú náladu a vie aká som keď mám zlú náladu, nebodaj, keď som sa niečo naštvaná.. No a priateľova svokra tá mu ani nedala šancu spoznať ho.... A nedáva mu tú šancu doteraz.

Ivana Durcová

Ivana Durcová

Bloger 
  • Počet článkov:  15
  •  | 
  • Páči sa:  0x

som uplne obycajny clovek..... Zoznam autorových rubrík:  Nezaradené

Prémioví blogeri

Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Pavol Koprda

Pavol Koprda

10 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu