reklama

Buko

Pocta diskutérovi...

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Skôr ako sa rozlúčim a poďakujem sa Vám všetkým za sprevádzanie dobrodružstvom zvaným blog.sme.sk, by som chcel ešte zložiť poklonu človeku, ktorý ma upútal svojim humorom. Nepíše blog, avšak bez neho by to tu nebolo ono. Jeho diskusné príspevky sú vtipné a stručné ako Shootyho karikatúry. Dámy a páni, môj najobľúbenejší diskutér sa volá Buko. Človek s neuveriteľným rozhľadom, nedozernými vedomosťami, s pevným názorom, ochotný uznať si vlastnú chybu, ktorý sa nehanbí poukazovať na plytkosť vedomostí a alibizmus rádobynázorov.Z jeho diskusných príspevkov:K článku, v ktorom sa zosmiešňovala dlhodobá zmena výzoru Michaela Jacksona:
Buko: Jackson je Boh! Jeho album THRILLER je najpredávanejší v histórii, všetkých sedem singlov z albumu skórovalo v US TOP 10, čo sa nepodarilo nikomu predtým a nikomu sa to už zrejme nepodarí. Táto nadčasová esencia kvality inšpirovala tisícky úspešných hudobníkov a tanečníkov. Jackson je legenda – ako Elvis, Lennon, či Elton John.
Každý, kto rozpráva o Jacksonovi a robí si srandu z toho ako teraz vyzerá by mal svoje slová prehodnotiť s ohľadom na fakty, ktoré vzbudzujú rešpekt.

Buko vysvetľujúci:

Matúš Ulický : Hej počúvaj buko, si ty na blogu ako prispievateľ?Či len tak ničíš myšku?
Buko: písať sem na blog? ešte to tak... Ja som ako ten Lojzko ze Stupavy, ktorý prvýkrát prehovoril vo svojich 42 rokoch a keď sa ho opýtali že prečo doteraz nič nehovoril tak odpovedal: "Ná, šak nebyuo o čem". 42 ešte nemám tak si musíš počkať .. :)
Článok s názvom Pozerať, nechytať
Buko: A ja si myslím, že ženy to majú radšej aj obrátene, ale potme, pod perinou: "nepozerať, chytať!" :)
Bukov triezvy názor na aféru možnosti sexu za päť miliónov s viceMiss Slovensko

Buko: keď sa v pošte objavil názor jedného z poslucháčov, "väčšina missiek je zaťažená na drahé autá a bohatých mužov", moderátori sa Mirka Luberdovej (20) opýtali, aká je jej cena
.Bývalá I. vicemiss zo slovenskej súťaže krásy a druhá zo súťaže Miss Europe 2003, po chvíli váhania určila svoju cenu: "Päť miliónov...!" Čo by za tie peniaze štedrý sponzor dostal, už Mirka nerozoberala.
Za "väčšina missiek" si dosaďte "väčšina žien" a mate to :)

Buko rieši náboženské otázky:

súčasný ateizmus - anomália? Podľa mňa skôr len logicky dôsledok toho že mnoho veci sa stále viac a viac vyjasňuje a ľudia už nepotrebujú "veriť" že keď niekto zomrel na obyčajnú infekciu udiala sa vola tak Božia.
Mnoho vecí ešte nepoznáme, ale oproti situácii tak z pred 100 rokov sme na tom 100x lepšie.. ktovie čo bude o ďalších 100 rokov.

Ak potrebuješ existenciu Boha ako barličku - nech sa páči.. musí to byt úžasný pocit úprimne veriť, že niekto tam hore nad tebou bdie a ma s tebou a s nami všetkými nejaký zámer - ak ten pocit potrebuješ. Si však schopný existenciu toho niekoho dokázať? nie. Z toho mi vyplýva len jedno - každý ma toho svojho Boha v sebe. Pre teba je jeho existencia jasná, lebo je spätá s tvojou existenciou.

Myslím že nikto rozumný si z tohto článku nevezme nič.
Sú to pozliepane názory, už 100x premieľané a ubezpečujem ta, že na oveľa vysej úrovni ako prezentuješ ty. Kopnúť si do katolíkov a cirkvi je teraz veľmi módne aj v súvislosti s medializáciou okolo pápeža. Už sa mi to hnusí. Miesto toho aby si sa naozaj zamyslel ako priniesť morálne hodnoty do života ľudí, stále tie iste frázy dokola ako verklík: homosexuáli, antikoncepcia, farári pedofili, cirkev je zla, liberáli sú dobrí... etc..

A pritom vykrikovať stále niečo o slobode slova... mňa takáto sloboda slova uráža.. naštuduj si veci a poriadne a z viacerých uhlov a keď budeš cítiť že máš k tejto vážnej téme NAOZAJ čo povedať tak hovor.

Zatiaľ sa môžeš venovať administrácii servera alebo čo robíš, určíte ti to ide lepšie ako tento netolerantný pamflet čo si tu predviedol.

rozumný = človek rozmyšľajúci
Môže to byť aj katolík, to sa nevylučuje. Bohužiaľ tento tvoj článok rozumný nebol.

Vyzval som ťa, aby si sa zamyslel ako priniesť morálne hodnoty do života ľudí. Cirkev sa o to snaží. Robí to po svojom ale snaží sa... Aké riešenie ponúkaš ty, keď už si si dovolil kritizovať

výborné posúvame sa ďalej - čiže tvrdíš, že Afričania bojujúci s problémom HIV, ktorých sa tak zastávaš a ľutuješ majú svoje morálne hodnoty?
A cirkev im to len kazí že sa do toho stará, treba im rozdať kondómy a nechať ich ďalej žiť podľa tradičných morálnych hodnôt (kmeňové vendetty, genocídy, znásilňovanie ...) ??

Po prvé - som pokrstený kresťan, avšak tuto vieru nepraktizujem. Som v štádiu "hľadania" a do kostola nechodím. To je prekvapenie, však? Čiže hádame sa tu dvaja ne-kresťania o Cirkvi, ku ktorej nás vlastne nič neviaže.. už to je samo o sebe celkom pekný paradox, nie?Napriek tomu si ale nedovolím byt tak jednostranne kriticky a plytký ako autor článku.Ak kritizujem Cirkev, treba to robiť v hlbších súvislostiach. Vari nie je Európa a Slovensko postavené na kresťanských tradíciách?
Vari sami nepochádzame z kresťanských koreňov našich rodičov a prarodičov? Vari nemáme v sebe zakódované hodnoty našich predkov? Sú tieto hodnoty zle? Nemyslím si.Cirkev je spoločenstvo kresťanov postavene na pevných základoch, nikto nemôže očakávať, že sa budú prispôsobovať aktuálnym trendom, ako spoločenstvo záhradkárov čo si každý rok odhlasuje nove stanovy. Tieto základy tvoria morálne normy a príkazy ktoré je ťažké dodržiavať. Opakujem ťažké - nie je problém porušovať ich, ale dodržiavať. Sú nepopulárne. Každého kresťana ktorý sa snaží podľa nich žiť, by sme si mali ak nie vážiť - tak aspoň tolerovať. Samozrejme aj on musí tolerovať nás - ale ak je správny kresťan - nemal by s tým mať problém.

Zavrhnúť Cirkev a vyzdvihnúť tak kresťanov ? - To by bolo ako zbúrať dom a myslieť si, že ľudia čo v ňom bývali sa potom k sebe začnú lepšie správať. Apropo ľútosť, súcit (s HIV ľuďmi v Afrike) - veď to sú tiež kresťanské pocity, hodnoty! Ak sa majú ľudia správať ako zvieratá v oblasti sexuality, prečo by zrazu mali mat súcit k svojmu druhu v inej oblasti? Veď zvieratá niečo také nepoznajú. Prečo vám vlastne záleží na nejakých ľuďoch v Afrike? Nie je to len prázdne gesto, pretože to vyhovuje na dokreslenie zlého obrazu cirkvi do ktorého sa žiada kopnúť? Máme rozum, city, emócie, svedomie - ale musíme sa s nimi naučiť narábať správne - nie ako sa nám to práve hodí. Verím, že Cirkev prechádza obrodou. Myslím si to preto, lebo v súčasnosti sa čoraz menej ľudí dá zastrašiť stredovekými predstavami o pekle a vecnom zatratení - čiže pocitmi strachu. Ak budú ľudia vnútri Cirkvi úprimní, uverí im mnoho ľudí, pretože úprimnosť a pravda je veľmi cenná a hodna nasledovania. Aj Jan Pavol II taký bol - hovoril ľuďom pravdu a hovoril tiež o strachu: "Nebojte sa!". Ľudia vždy budú prirodzene hľadať otázky o zmysle života, o sebe, o tom ako sa správať ako dobrý človek. Česť tým, ktorí na to prídu sami od seba. Cirkev, náboženstvo môže veľmi pozitívne vplývať na takých, ktorí potrebujú trocha v tejto oblasti "postrčiť" - nie dogmami a tmárstvom - takú Cirkev si nežiadam, ale osvetlením života hodnotami ako láska, priateľstvo a pravda.

Súhlasím v podstate so všetkým čo si napísal.
Ak sa bude dať cirkev oddeliť od štátu, nech sa oddelí, s tým nemám problém. Aj vo vnútri cirkvi (ako všade inde) sú ľudia hriešni, ľudia bažiaci po moci alebo po kariére.

Opakujem ale: verím, že Cirkev prechádza obrodou. Dajme jej čas. Možno vznikne niečo novšie, iné a lepšie, nemusíme to nazývať Cirkev, ak ti to vadí volajme to "spoločenstvo kresťanov". A možno neskôr zanikne aj to a bude už iba "spoločenstvo ľudí" spojených v rovnaké morálne hodnoty a ideály. :)
Ale dovtedy - niekto tie morálne hodnoty musí udržiavať a zveľaďovať - a nečakaj, že to spravia politici alebo "neviditeľná ruka trhu".

A teraz si ešte raz prečítaj svoj článok, čí ta nemrzí, že si ho napišal takým tónom ako si ho napísal.. Kritizovať áno - ale citlivo, rozvážne a v širších súvislostiach.

Nepáči sa mi, že si zosmiešňoval pápeža, a aj F. Mikloška, ktorého si (ako jedného z mála) politikov naozaj vážim.


Výsmech z antimojsejovcov:

toto je pekná veta "Pozerám Mojsejovcov len tak čiastočne, aby som vedel, čo to vlastne bojkotujem."
to ako vegetarián by povedal "občas si dám mäso" :)
Rada Dragonovi:

Ak budeš len vyplakávať ako je zle, nikdy svoju situáciu nezmeníš. Dobre platená práca je, ak nie tam u vás, tak tu v BA určíte..
Ak máš schopnosti tak do toho! Chce to chuť a trochu šťastia. Nič ti nebráni zarobiť si na seba aj finančne podporiť rodinu.
Si mladý a zdravý (predpokladám) tak nič ti nebráni, len vlastne predsudky a lenivosť. Prestaň na internete vypisovať svoje fikcie a abstrakcie a začni písať príbeh svojho úspešného života! Na bilancovanie budeš mat dosť času neskôr...

Spomienka na Jara Filipa:

Buko: Pekne, pekne... pamätáš si na jeho reláciu Noční vtáci na Twiste? ja som to žral ;)

K článku, v ktorom sa autor sťažuje na to, že sa stal obeťou trestného činu napadnutia:

Buko: myslel som, že odjakživa platili len dve veci:
Keď ta bijú - utekaj
Alebo
Keď ta bijú - postav sa na odpor

Ale vidím že od zavedenia blogov je tu aj tretia možnosť:
keď ta bijú - nechaj sa zbiť, ale napíš o tom blog :)

Výsmech literárnym meštiakom:

Buko: teraz ma možno kamarátov ktorí ho ťahajú do Kunderu lebo je to in.Rovnako ako in je Coelho alebo DaVinciho kód.. vždy je dobre sa pochváliť že čítaš tu "správnu" literatúru.

K článku o trápnych tichách vo výťahu.:
Buko: Počasie vo vždy isti, keď je zima povedz "to je ale kosa", keď je teplo povedz "to je ale hic".
Raz som cestoval so susedou-narkomankou na 6. posch., lízala nanuk, vonku bolo asi -15 a povedala mi "to je ale kosa, zajtra bude snežiť" :)

Bukova znalosť kinematografie:
Súhlasím s tvojím výberom filmov za ktoré by som sa mal hanbiť ale nehanbím sa" až na Wild wild west a Van Helsing - sú to neskutočné plytké zlátaniny, ktoré som síce videl, ale nepamätám si ani jednu dejovú líniu ani jednu repliku

K pozitívnej reakcii na Sky captain and the world of tommorow:
Buko: je to hrôza Našťastie nemusím čítať nejakú recenziu aby som sa v nej našiel; videl som to asi pred 2 mesiacmi v Prahe. Tento film je jedna veľká gebuzina - niečo medzi Metropolis, Indiana Jones a Rychlou Rotou Chip&Dale. Je to hollywoodsky béčkový film s áčkovými hercami.

Buko citujúci:

z myšlienky F. Gyarfasa:

Rozmýšľanie sa ukázalo byť mocnejšou zbraňou než zuby ktorejkoľvek šelmy. S jeho pomocou sme viedli a vyhrali vojnu voči živočíchom a zotročili ich. Zem sme vyhlásili za svoj výhradný majetok. Už sa iba hádame medzi sebou, komu patrí.
Až do objavenia počítačov vedeli informácie spracovávať len ľudia. Dnes stojí otázka inak: kde je hranica medzi nami a nimi? Aké záruky nám ostávajú zoči-voči počítačom o našej jedinečnosti, o našom práve rozhodovať a vládnuť?

Buko ako zvodca:
K článku o skúsenosti s veštením:

Buko : Priateľka si takto dala veštiť. Normálne zabehnutá pani, ktorá z toho ma "živnosť", ma svoju klientelu, chodia sa k nej radiť úspešní podnikatelia, etc.. Utajene číslo, nenápadný byt.Bola u nej prvýkrát v živote a naozaj jej povedala niekoľko faktov z minulosti a prítomnosti, ktoré prekvapujúco sadli.
Potom začala hovoriť o budúcnosti a tam to už bolo horšie. Z toho čo predpovedala takmer pred 1.5 rokom sa nesplnilo takmer nič. Tak neviem. Treba byt skepticky a nenechať sa zmanipulovať, je to ako z horoskopmi, tiež na teba sadnú hlavne keď im veríš.
Dundová : horoskopy nečítam. ale na tu vysokú školu by ma snáď mohli prijať.. .
Buko: držím palce nech to s VS vyjde.. ale pre istotu sa aj trocha uč.. ;)

.................
Dundová: do šiestej som v práci, potom dve hodiny cestujem domov, potom sa naložím do vane, potom si nalakujem nechy. a potom idem spať.
Buko: už som čítal "potom si nalakujem mechy" - a zľakol som sa ;)
Dundová: buko, a potom je pat hodín ráno a ja musím vstávať, lebo o šiestej odchádzam z domu.
a keď ešte vidím, tak si medzitým aj čítam. alebo krotím písmenká.
Buko: nezávidím ti to 2hod cestovanie. Keby som bol muž-zvodca, tak ti kúpim auto ;)
Dundová: auto mi netreba. potom by som nemala čas rozoberať takéto blbosti. najlepšie články vznikajú vo vlaku, som zistila...
Buko : vlastne máš pravdu Napr. Agata Christie vymýšľala najlepšie detektívky pri umývaní riadov. Vďakabohu ešte nemali umývačky vtedy... :)

Buko ako tipér zamestnania:
Držal by som sa indície "sklené dvere" - čiže priestory v ktorých pracuje budú isto reprezentatívne - tipujem nejaké novopostavené Business centrum, jej kolegovia sú všetko úspešní mladí (do 35) vysokoškolsky vzdelaní ľudia, ktorí si budujú kariéru v pobočke veľkej zahraničnej firmy a ani im toľko nevadí, že ich kolegovia niekoľko kilometrov západne majú za podobnú prácu násobne vyššie platy. Riešia problémy typu "kúpiť si novú octaviu alebo renault" "zrušili mi dovolenku na Srí Lanke" alebo "musím si kúpiť nový digitálny foťák". Niekoľko krát do roka absolvujú firemné akcie, pravidelne fasujú firemné notebooky a mobily. Splácajú hypotéky na byty a pravidelne navštevujú hypermarkety. Práca ich poväčšinou nebaví, ale - za tie prachy a výhody čo majú - ak sa im náhodou aj niečo nepáči tak radšej držia huby. Ak mali niekedy aj nejaké vyššie ambície už na ne rezignovali.Tak trafil som sa aspoň trošička? :)


Buko zastávajúci sa:

Predchádzajúci diskutér blamoval červené kádre na električkovej univerzite, kde prednáša aj Weiss (údajne) politickú ekonómiu, o ktorej teoretizoval na Ústave marxizmu a leninizmu..

Buko: Weiss Tam prednášal politológiu a čo som počul tak mu to celkom išlo.
Možno by nebolo odveci skočiť sa niekedy kuknúť na jeho prednášku a až potom hodnotiť jeho schopnosti. Takto len z mylných predpokladov vyvodzuješ mylne závery.

Buko užasnutý:

Autor článku sa v diskusii ospravedlnil za mylne uvedené historické fakty:
Buko: jak u debilov... Je to zarážajúce ako sa niekto neunúva rozmýšľať, alebo zistiť si informácie ale radšej o tom napíše článok ....

K článku o psychologičke menom Ziva Kunda:
Buko: Ziva Kunda.. I keď asi pred rokom zomrela (bol toho plný net, aj blogeri) bude asi vecne živá, vďaka týpkom ako lehu, čo si myslia že je vtipne zverejňovať staré linky, ktoré kolovali internetom už v roku 1997

Buko teoretizuje:

Buko: klasická" SMEtiarska diskusia:

- 15% ľudí píše vážne hlbokomyselne štúdie
- 30% tieto hlbokomyseľné štúdie vyvracia
- 20% ľudí si z toho robí srandu
- 20% ľudí si robí srandu z tých čo si robili srandu
- a zvyšok bohapusto nadáva na všetko a na všetkých

Buko sa vyjadruje k rozdielom v pohlaví:
a na čo čakáš že sa zmení? Kým ženy prestanú byt ženami a muži mužmi? Lebo aj o tomto je gender, že muži majú medzi nohami taký ten ony, a ženy takú tu onú.. ;)
Slobodu ženám aj mužom želám aj ja, ale nie za cenu potierania rozdielov, ktoré z nás robia krásne ľudské bytosti: mužov a ženy.


Buko na tému fajčenie:
Buko: “normálne je nefajčiť“... Čo je "normálne" sa okrem iných snažil diktovať aj istý fúzkatý chlapík známy pod menom Hitler. Tiež sa jeho predstavy o "normálnosti" zdali veľkej väčšine správne a hodne nasledovania.
Takže radšej sa bavme o tom, či je to zdravé, ekonomické, prospešné - určíte nie však o tom či je to normálne. Normálne je v prvom rade byt slobodný.

Buko nabáda k etickému konaniu:

Anonymne rýpať do fotky a vzhľadu autora len preto že jeho názory sa nelinkujú s mojimi sa mi zdá dosť primitívne, sám som to tiež raz urobil, ale potom som si uvedomil, že je to hovadina a ospravedlnil som sa.

Buko sa vyjadruje k názvu piateho mosta:
Košická bol len pracovný názov ale celkom sa zaužíval. Chudák zosnulý pápež ma bohužiaľ na akékoľvek miestopisne pomenovanie nevhodne meno. Aj Puccini bol dobrý skladateľ, ale nie sú po ňom pomenovane žiadne ulice... tiež mal nevhodne meno... :)

Apollo sa mi páči. Vedľa by mohli postaviť ešte jeden most, volal by sa Sojuz. Ak by sa otočili a spojili, vznikol by tak most Sojuz-Apollo :)

Keď pražáci môžu mať václavák, staromák, kulaťák my môžeme mat šafko, mierko, esenpéčko a najnovšie asi aj: "pavlák", alebo "jépé dvojku" alebo neviem, aký slang vyraz sa uchytí.. :))

Buko sa vyjadruje k blbcom:
nulová tolerancia voči blbom a ignorantom
Sú to hlasy žiab kvákajúcich z močariny, a keďže ich je veľa myslia si že je ten ich kvakot je Spevokol

nulová tolerancia voči BLBCOM:
- pretože BLBEC je okrem iného človek presvedčený o svojej pravde verejne vytrubujúci svoj názor, pokrivený a nesprávny
- pretože šírenie BLBYCH názorov je nákazlivé rovnako ako HIV ale nepomôže tu ani kondóm

Vážený pán študent FHI, administrátor servera a zároveň odborník na pápeža, jeho životopis, ako aj cele dejiny rímskokatolíckej cirkvi a kresťanstva ako takého, expert na zdravotníčke, kultúrne a etnické otázky Afriky - snaž sa aby si sa takým blbcom v očiach ostatných nestal - čo sa ti práve týmto článkom nepodarilo
sorry fakt nechcem urážať ale priznávam že občas som zbytočne prchký. budem sa snažiť miernejšie voliť slova, sľubujem :)

To o BLBCOCH bolo všeobecne platne - nie len na teba (aj na mňa :)
Ak si sa v tej charakteristike našiel - tak asi som zrejme zaťal do živého.
Ten článok čo si prezentoval je bohužiaľ taký aký je - nevyvoláva žiadne pozitíva, klasicky námet na flamewar.

Dovolil som si s nim nesúhlasiť, aj keď som mohol iba kývnuť rukou a nechať to tak. Keby však každý kývol rukou, získal by si dojem, že všetci s tebou súhlasia, čo nie je pravda a v konečnom dôsledku by ti to viac uškodilo.
To že máš nejaký názor sa cení ale pozor - dochádza ku konfrontácii - a práve v diskusii vyjde najavo nakoľko vieš názor obhájiť a nakoľko si prístupný aj iným názorom.


Bukova rada po skúsenosti, keď rozflákal auto:

Buko: neprajem nikomu zažiť poriadnu havarku. Jazdite opatrne a predvídajte, za volantom nespite a v 160ke na diaľnici sa nehrajte s equalizerom rádia

Buko sa vyjadruje k problematike sexu v Afrike:
Buko: no mne osobne to vôbec nepripadá logické...
Pápežovo posolstvo je o výchove, o láske, porozumení, zákonoch Desatora, o dôležitosti inštitúcie Rodiny!
Tvoje 'posolstvo' je: "dajte im kondómy a nechajte ich trtkať!" a vcelku súhlasíms koncepciou neba a pekla, boha a satana, tak ako bola vyobrazená vo filme Southpark The Movie dlhší čas som strávil medzi Mormónmi.. a sú to naozaj svätí ľudiaa viac to nebudem riešiť.. :)

Buko sa zaujíma o daňové otázky:

milodary sú zdaňované alebo je to súčasť čiernej ekonomiky, resp. forma úplatku?

Z Bukovej posledná vôle:

Na mojom pohrebe nech rastaman zahrá na gitare Redemption Song, každý si dá z bonga, a môj duch nech splynie s dymom z posvätnej Mary Jane. Jah!

Buko recenzuje nové Metro:

Nové metro ma byt koncepciou príbuzné relácii Ladí-Neladí na ČT2 (Kaščák, Fiala) - čiže pozvať si kapelu do štúdia - dať im par otázok a nechať ich hrať..Boboš je super hudobník - rešpektovaný, čiže o hudbe toho určite má veľa čo povedať, len ako moderátor nie je veľmi vhodný.. možno keby boli dvaja a vhodne sa doplňovali..Daniel a Bebe sú profi moderátori - vedeli sa pýtať, staré Metro však bolo strihnuté príliš alternatívne a často aj vyber hosti tomu nasvedčoval... menšinová kultúra musí byt, len sa nesmie uzatvárať... potom to tak môže vyzerať že STV financuje reláciu pre ľudí okolo Metra a ich kamarátov... sledovanosť 0.1%
Čo je však paradoxne - staré Metro zvykli na STV často reprízovať a napriek tomu, že bolo staršie, nič nestratilo na určitej príťažlivosti.
Ja osobne som rad, že sa nove Metro vrátilo.. dúfam že ho zase po par mesiacoch nestiahnu aj keď tie prekliate píplmetre a boj o sledovanosť zabíja všetko... Je to pliaga - niečo ako karma tu na blogu :)

Buko gramatik radí blogerovi:

FYZYKE
pls oprav si to slovo v popise čo máš nad fotkou, núti ma to buchnúť si hlavu o môj LCD panel.

Buko si predstavuje eventuálne miesto svojho budúceho bydliska:

kľudne by som vedel žiť napr. v Podbanskom, jacuzzi v záhrade môjho rodinného domu by som mal natočené tak, aby som mal výhľad na Kriváň. to by ušlo. :)

Buko si zastáva priame prenosy z hokejových zápasov:

ja to tiež tak berem :) Golonkove šplechy, aj trápne otázky "naším chlapcom" a ich trápne odpovede - to všetko patri ku koloritu hokeju - veď to ma byt hlavne zábava.

Čo už tam po nejakých štatistikách a grafických rozboroch - dôležité je vidieť to čo sa deje na ľade a každý fanúšik si už urobí vlastný obraz..

No a chcel by som vidieť vás na mieste tých komentátorov čo robia rozhovory s hráčmi cez prestávku - že aké duchaplne odpovede by ste sa ich opýtali.. ;))

Čiže hlavne aby bol dobrý obraz - dobrý zvuk (to STV splna) a tiež - nedávať reklamu dlhšie ako je reklamná prestávka (čo sa STV párkrát nepodarilo a to ma fakt nasralo)
Buko sa následne opravuje:
OPRAVA: duchaplne otázky.. až potom odpovede.. :)

Buko sa vyjadruje k polemike, či bola Jadranka Handlovská Miss Sarajevo 94:

možno spievala s Bonom a Pavarottim Miss Sarajevo ale nechce sa tým chváliť

Buko rieši Dragona:
Dragon: Darken ma pravdu. Nikto tu nemá plno chyb, chyba je výnimkou, ktorá potvrdzuje pravidlo..
.Ktovie koľko chyb obsahujú vzácne rukopisi... A nie sú vzácné iba originalitou ale hlavne obsahom...
Buko: Rukopisy sa to správne píše. Dragon drahý, ty máš chybu v každej druhej vete. Ja si to viem vysvetliť len tak, že máš malo načítané, pretože inak by ti to slovo jednoducho bilo do oči!

Buko sa vyjadruje k Doors:

Mne sa páči Riders On The Storm - ako začína... ten zvuk dažďa.. v diaľke zahrmi... a potom jemná klávesová melódia...

Buko sa vyjadruje ku Gabrielovi Pavlíkovi v prvej veľkej slovnej bitke medzi Bratislavou a východom:

pane pri všetkej úcte, ale ak tento článok mal byt fejtón, tak sa nevydaril. Je pekne že sa bavíte na reakciách vašich spoluobčanov, ale skôr by ste sa mali zamyslieť nad tým, prečo bol Váš článok nepodarený a prečo toľkých ľudí pobúril a nie pobavil tak ako Vás.

Ešte raz: bol to nepodarený článok, ktorý spájal úplne nesúvisiace veci a čakal som veru lepšiu reakciu ako vysvetlenie. Tento výlev ma však len utvrdil v tom, že článok nebol produktom náhleho skratu mysle, ale zrejme sa jedna dlhodobejšiu frustráciu, z čoho presne, v tom by vedel poradiť asi skôr odborník-lekár.

Buko objavuje webovú stránku Gabriela Pavlíka s mottom od Ayrtona Sennu:
http://www.gapsolutions.sk/gap.phtml

Buko gratuluje čerstvému inžinierovi:

Tak si to uži:) nechcem sa opakovať, ale fakt sa ti skončila jedna etapa..

Buko bol na superstar, keď zomieral pápež:

ono to bolo cele v duchu "Show must go on" - Bruno cez prestávky hovoril o tom, že "tlieskajte - ste dobre publikum! Ale keď príde sprava o smrti pápeža buďte minútu ticho!".Ono sa to inak vlastne ani nedalo. Bolo to komické, keď sa Adela s Pycom snažili na minútu o vážnu tvar a potom začali zase s klasickými vtipkami v detvianskom kroji.

Asi už skončila doba veľkých osobnosti - keď zomrel Kennedy - cela Amerika plakala a okamžite bol vyhlásený národný smútok. Druha vec je že v tejto dobe informácii sa dezinformácie šíria rýchlosťou blesku a v tom znamení bol aj cely piatkový večer..

Buko bol na hokeji:

Zhodou okolnosti som bol v TN na štvrtom zápase.
Atmosféra výborná - ale:
- "ŠK Slovan sk*rvená Bratislava" sa skandovalo každú tretinu aspoň 3x
- fľaše sa hádzali 2x počas hry a bol to skutočný dážď - spŕška - dokonca aj rozhodca schytal nejakú do hlavy tuším. Prišlo špeciálne komando na odpratávanie a vyzerali, že sú na to už zvyknutí. :)
- na zábradlí pod kotlom (trenčianska tribúna na státie) visel veľký transparent "Zrušiť Slovan!"
- sused Trenčan, akosi vydedukoval že ja nie som zdejší (netlieskal som asi vtedy keď ostatní:) tak mi cely zápas hustil do hlavy ako sú všetci rozhodcovia kúpení Slovanom a ako voľakedy miloval Mirka Šatana ale teraz ho nenávidí za to čo spravil (čo spravil?)

Úroveň zápasu: 8/10
Atmosféra: 9/10
Úroveň primitivizmu: 8/10

Ľuboš Ďurič

Ľuboš Ďurič

Bloger 
  • Počet článkov:  37
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Prémioví blogeri

Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

24 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Adam Valček

Adam Valček

14 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu