reklama

Zaujímavé tráviace orgány pána Lipšica

Lipšicovi je teraz z Fica na grcanie, ale nebolo mu na grcanie, keď pred dvoma rokmi v ním vedenom rezorte, bol Policajný zbor rovnako zneužitý v predvolebnej kampani na falošné očiernenie hnutia 99% - občiansky hlas?!

Písmo: A- | A+
Diskusia  (17)

Teraz podľa Lipšica „Také zneužitie policajného zboru nebolo ani za vlády Vladimíra Mečiara,“ povedal Lipšic. Podľa neho žiadanie informácií od polície je prejav zbabelosti.

Tak sa pýtam, prečo rovnaké konanie nebolo zo strany Lipšicovi podriadeného Spišiaka v roku 2012 takým istým prejavom zbabelosti a zneužívania policajného zboru?! Keď poslal stovky policajtov do domácností a na pracoviská sympatizantov 99% - občiansky hlas, aby preverili, či ľudia naozaj popísali naše listiny? A teatrálne o údajných podvodoch pri získavaní podpisov informoval v hlavnom vysielacom čase všetkých televízií. Podozrenia, o ktorých hovoril sa samozrejme nikdy nepotvrdili, čo však vyšlo najavo až po voľbách. To nebolo na grcanie ani jemu, ani Lipšicovi?

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

"Lipšicovi je podozrivé, že polícia zbiera informácie v takom chvate. „Je tragédia, ak sa do kampane zapája štátny orgán, aby dával podklady jednému kandidátovi,“ dodal."

Presne! Má pravdu pán Lipšic! Zažili sme, ako sa štátny orgán v ním riadenom rezorte nechal zneužiť na špinavú hru proti hnutiu 99% - občiansky hlas, preto, že sa parlamentné strany zľakli rizika, že sa dostaneme do parlamentu. Dva mesiace po voľbách prokuratúra rozhodla, že sa nestal žiaden podvod s podpismi, a že sa Spišiak dopustil konania, za ktoré by bol diciplinárne stíhaný, keby deň pre vydaním uznesenia prokuratúry nebol opustil Policajný zbor SR. Tak sa to tu robí.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Pred voľbami 2012 Daniel Lipšic nezastavil Spišiaka, že ide robiť nebezpečný precedens. Tak teraz nech pán Lipšic farizejsky nenarieka, že Fico iba zopakoval kúsok, ktorý sa od nich naučil, a ktorý sa Lipšicovmu rezortu prepiekol pred dvoma rokmi!

Alena Dušatková

Alena Dušatková

Bloger 
  • Počet článkov:  9
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Viedla som občianskych kandidátov strany 99% - občiansky hlas do predčasných volieb 2012. Som naďalej politicky aktívna. Venujem sa ochrane práv detí a sociálne odkázaným ľuďom.Pracujem na tom, aby ľudia dostávali prácu a aby si ju udržali. Baví ma veci meniť k dobrému. Zoznam autorových rubrík:  SúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
Milota Sidorová

Milota Sidorová

5 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu