reklama

O nákupných centrách

Tak, ( nikdy nezačínajte vetu slovíčkom tak - to nám prízvukovali v škole, ale teraz sa mi inak začať nedá) tak..asi sa mi nepodarí splniť  to, čo som si predsavzala (že napíšem, každý týždeň aspoň tri články), lebo som absolútne zaneprázdnená učením sa francúzštiny, taliančiny a nemčiny na www.duolingo.com (dobrá stránka), športovaním ( 50-100 brušákov každý deň + plávanie, lezenie, beh, stacionárny bicykel alebo bedminton) , venovaním sa svojmu superpriateľovi a čítaním kníh (momentálne E. Zola -Nana).

Písmo: A- | A+
Diskusia  (7)

Hneď na úvod poviem, aby ste ma zase nezdissovali, aj tento článok bude O NIČOM. Takže ak sa vám nechce čítať O NIČOM, šup- šup, opustiť tento blog a prečítať si niečo trendy o Paškovi. Možno som mala článku dať aj taký nadpis. O NIČOM. Pretože ja nie som Ezop a neviem písať tak, aby mali moje výplody (hlbšiu) myšlienku. Ja skôr využívam "stream of consciousness" ako Guillaume Apollinaire vo svojich Alkoholoch ("A ty piješ ako svoj život ostrý alkohol, svoj život piješ, akoby pálenkou bol" - a viem to povedať aj po francúzsky).

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Včera som bola nakupovať v obchodnom centre Mirage ( tak sa to píše?? , je to ten obchoďák na námestí v Žiline). Prvý "šok" či "prekvapenie" nastalo, keď sme zavítali do podzemných garáží a krútili sme sa tam dobrých 10 minút, kým sme zaparkovali. Nie že by sme si tak vychutnávali jazdu v priateľovej škode rapid (dobre som si zapamätala značku?? a nepíše sa to s veľkým písmenom?- mohla by som to vygoogliť, ale nechce sa mi ) , ale parkovisko bolo celkom plné. A to bolo 11 hodín. Nuž, asi tam pracuje toľko ľudí. Pítr išiel na biznismíting a ja som si behala z obchodu do obchodu (včerajšia bilancia- kabát, tričko, opasok). Žilo to tam viac ako v úli okolo 21.marca. Nikdy by som nepovedala, že je toľko ľudí, ktorí v stredu nepracujú. Ale shoppingujú. Ako ja. To je na Slovensku toľko nezamestnaných ?? Študentov, čo majú voľno medzi hodinami? Mamičiek na materskej? Alebo podnikateľov, ktorí majú v Miragei stretnutie? Alebo je toľko ľudí, čo obľubuje fast food a skočili si tam na obed ? Hmm. Každopádne, väčšia premávka ako v Stovežatej na Václaváku. Ale aspoň majú v garáži zelené svetielka, ktoré ukazujú, kde sú voľné miesta na parkovanie. Čo sa o Auparku povedať nedá. Toť vsjo.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

A mám odfarbené vlasy. Niečo medzi tmavoplavou a medenou.

Lucia Dzúriková

Lucia Dzúriková

Bloger 
  • Počet článkov:  6
  •  | 
  • Páči sa:  0x

"There is a pleasure in the pathless woods, there is a rapture in the lonely shore, there is society where none intrudes, by the deep sea, and music in its roar; I love not Man the less, but Nature more." G.G. Byron Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
Iveta Rall

Iveta Rall

88 článkov
Zmudri.sk

Zmudri.sk

3 články
Martina Hilbertová

Martina Hilbertová

49 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu