reklama

Kto sú superhviezdy?

Tak už je to tu zas. Mánia zvaná SUPERSTAR odštartovala znova. A nedá mi, aby som sa k tomu nevyjadril, zvlášť ak sa ma to takmer až dotýka. Jednoducho som objavil známe tváre a bol som prekvapený aj šokovaný. Show si nás pomaly dostáva a nebude trvať dlho, znova prepukne masívne posielanie smsiek, často aj od rodičov a známych, v počte podľa výšky koho konta. (Moj prvy clanok je uz sice neaktualny, lebo som narychlo nevedel splasit fotku, ale co uz. Citajte ak xcete).

Písmo: A- | A+
Diskusia  (9)

 No o tom možno až neskôr, skôr by som sa pozastavil pri niektorých súťažiacich. Naozaj ma niekedy až zaráža s akou odvahou tam nastupujú niektorí účastníci a spievajú tam tie SVOJE a SVOJSKé verzie TO ZVLAADNEM, TO ZVLAAADNEM.... aj keď je evidentne jasné že to prosto nezvládaju, alebo tie nekonečné verzie , ktoré sa nám už až bridia, piesne, kde sa dokola často opakuje ...A viiiiiiiinnnn, viiiiiiiin a ešte piskľavejšie vviiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn. No čo aspoň je sranda, iste rádio z toho robi show, remixujú to a my za to môžeme platiť, ak to chceme. Ale naozaj si neviem predstaviť, že by som si dal taký nepodareny volací tón. Najnovšie sme mohli počúvať ako sa darilo najlepším 100 účastníkom spievať tú už spomínanú skladbu v divadle. Ale je to určite lepsie ako "Voda co ma drzi nad vodou" alebo "modra" od nasej Janky K, proti ktorej ináč nič nemám.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

Možno by som to toľko nepozeral, nebyť toho, že zmenili program na mojom obľubenom rádiu a neide v tom čase SELECTOR, a tiež už nechodíme s priatelmi tak často v PIATOK PODVEčER zresetovať hlavy, ako sa to spieva v jednej známej piesni. Takže mi nič iné nezostáva. Ale nevadí. Zatiaľ vpodstate badám len isté zlepšenia oproti minulému kolu. Totiž sa viac bavím, lebo sa mi zdá že tentoraz prišli ešte "COOLovejsi" hviezdny roťáci, z ktorích mi nedá nespomenúť ČERVENU KARKULKU s vlastnou verziou Beatlsá či 28ročného zajakavajuceho chlapika (čo tam vôbec chce?!), ktorý sa nie a nie vykoktat a začať spievať, ale asi najlepsi bol ten "zohriaty" BLONDIAK z Kosic ci z okolia, ktori stupal do nesmiernych výšok či skôr altov aaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ešte vyššie aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Škoda, ak ste to nepoculi, vyzeral trochu ako hipísák seknutý diskom či čím. 

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Potom som sa dočítal niekde v košic.novinách(priloha sme), že jeden zo súťažiacich bol pristihnutý pred policajnou stanicou "LEN" v Kabáte v neskorú nočnú hodinu ako sa tam ukája. Fotka zo zadu sa nápadne ponášala na nášho blondiačika. Aké smutné.

Ale tiež musím dodať že naša slávna porota je niekedy až nemilosrdne krutá a hlavne neúctivá. To že niekto nevie spievat, nepočuje sa a predsa tam ide je jedna vec, ale nikoho by nemala urážať za to ako vyzerá a pod. Ani mr.Habera, ktorého som mimochodom, nikdy nemal pre jeho hudbu rád, nevyzeral najlepšie v tých osemdesiatych.

Ešte by som sa však pristavil pri istých známich.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 Vôbec totiž nechápem ako sa tam mohla ukázať istá slovenčinárka s podpriemerným barovým spevom, ako povedala trefne porota. Bola to jedna blondína odniekiaľ z Rajca, ktorá študovala na tej škole ako ja a dokonca sme niekedy chodili na tie isté prednášky z pedagogiky a psychológie. Už vtedy mi pripadala veľmi zvláštna a dosť namyslená.

Pekne spadla na nos po tom aku ju zjazdili. Snáď si teraz už uvedomila kde je jej miesto. Len si neviem a ani nechcem predstaviť ako na to všetko reagovali jej žiaci zo školy.

Určite by som sa nešiel takto strápňovať pred celé Sovensko.

Lešie dopadol Mikuláš z Ružomberka. kamarát, ktorý študuje výtvarnú, mimochodom tiež na tej istej škole ako som študoval ja, a ešte si spomínam na jeho extra správanie. Spieva aj v kostole žalmi,ak teda ešte má čas, ale vidím že mu to celkom pomohlo. Každopádne mu držím palce.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Je neuveriteľné, čo čakal chlapík z Košíc, ktrorý si pri hoteli Slovan vyspieval od nejakého ochrankára 100korún. Je vôbec zarážajúce, že mu ich dal. Škoda peňazí aj slov, či skôr spevu.

Uvidíme čo ešte prinesie táto šou a aké hviezdy z nich naozaj vzíjdu. Dúfam však že nahrajú lepšie albumy ako tie terajšie superhviezdy.

Stanislav Eliáš

Stanislav Eliáš

Bloger 
  • Počet článkov:  17
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Vyštudoval som učiteľstvo výtvarnej a náboženstva, no v súčasnosti sa venujem viac-menej len tvorbe,zväčša počítačovej grafike, ale občas si aj niečo "zamachlím", najradšej abstraktné. Profil používateľa Stanislav Eugenius Zoznam autorových rubrík:  FilmHudbaSúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Juraj Karpiš

Juraj Karpiš

1 článok
Yevhen Hessen

Yevhen Hessen

20 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

295 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu