Je šesť hodín ráno a vy sa prezlečení do bieleho poberiete do výroby každý za svojou prácou. Príprava podľa objednávky na papieri a práca sa začína.Na stôl si poukladáte potraviny podľa názvu výrobku podľa postupu, ako ho na sendvič ukladáte.Začíname výrobou pre Slovensko.
Duo sendvič približne 500 kusov.Základ majonéza, ktorá je zvyčajne čerstvá, pretože sa používa na všetky druhy a aj na bagety. Ďalej si postupne na stôl poukladáte nakrájanú čínsku kapustu, paradajky, slaninku, krkovičku a syr, ktorý samozrejme nie je najčerstvejší. Veď prečo by aj mal byť, sendvič má dve polovičky a čo sa v ňom skrýva nik nevidí.Šetriť sa musí a každý gram znamená pre majiteľa ušetrené peniažky.Príprava sa skončila a môžeme sa pustiť do práce. Samozrejme práca musí frčať, aby sa počet stihol do konca smeny. Čo na tom, že sem tam niečo spadne na zem. Zdvihne sa to a použije. Šetriť treba!Natretý sendvič majonézou sa posype kapustou. Tu je hlúb, nevadí ušetríme na slaninke a sendvič bude mať vyžadovanú váhu. Paradajka nemá stred, Ježiš čo na tom, prikryjeme to slaninkou a druhou polovičkou sendviča.A ide sa baliť. Juj spadla tácka so sendvičmi. To je v pohode, poukladá sa späť, urovná sa aby vyzeral dobre a balenie pokračuje. Tak pozor ak bude chrumkať, tak je to ten, čo práve spadol na zem, ktorá sa umýva tak často, ako bezdomovec.
Hurá balenie sa po nejakých hodinách skončilo. Stroj štrajkoval, ale to nevadí robotnice majú veľa času, doma ich nik nečaká, práca je vzácna, tak prečo sa hnevať. Budú v nej aj spávať, len aby bol majiteľ spokojný a nestratil na vážnosti. Tak a ide sa na ďalší druh sendviča, Mexický. Netešte sa, to je len názov indegriencie sú medzinárodné.Majonéza Slovenska, kapusta Čínska, hydinové mäsko jednoznačne naše, vtáčia chrípka je predsa nebezpečná a fazuľka poctivo kúpená v obchode a lečo vyrobené, ako inak Slovenkami. Chlebík upečený s paradajkovým pretlakom, farba musí byť červená. Ako by to vyzeralo, ak by bol Mexičan biely? Postup a práca je vždy rovnaká. Aj pri tomto druhu platí, že sa najskôr použije staršie mäsko, aby nebol veľký odpad. Prečo nie? Ak by tak nebolo, zdravotníci by nemali prácu. A to im predsa urobiť nemôžme. Aj oni potrebujú zarábať. Balením sa aj tento druh uloží na paletu a expeduje rýchlo, čo ak niekto príde na to, že dátum je razený pár dni dopredu. Gurman, najchutnejší sendvič, no aspoň by mal byť. Majonéza, kyslé uhorky, vajíčka, šunka a syr. No neznie to skvelo? Ale chutí to rovnako? Áno pokiaľ si to kúpite včas, vtedy Vám nehrozí, že Vás bude trápiť krč v žalúdku, ale ak náhodou by sa tak stalo , tak vedzte, že vajíčka nemuseli byť práve najčerstvejšie . a aby som nezabudla na syr, ten je tiež príčinou toho, že Vám dá na vedomie , že v tele máte aj žalúdok. Myslím, že na pozore by sa mali mať aj Maďari, pretože aj tam sa vyváža tak chutne spracovaný sendvič a všetky druhy ako aj na Slovensku. A potom, že nemáme radi Maďarov, veď sa s nimi delíme so všetkým.. V jednej piesni sa spieva „Viva Las Vegas“ ja by som si zaspievala „ Viva sóda bikarbóna.