reklama

Nerobí náhodou televízia anti reklamu na očkovanie?

Pozerám správy v telke a hneď na začiatok pekne vymenujú koľko ľudí bolo testovaných, koľkí z toho boli pozitívni.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (6)

Koľko z nich sa dostalo do nemocnice, na pľúcnej ventilácii je toľko ľudí, nezomrel nikto.

Akože nie úplne nikto, ale dnes nikto, čo je dobre.

Potom povedia: Dajte sa očkovať!

Správne, áno dajte sa očkovať, aby ste sa nedostali do nemocnice. Možno som to skrátila, ale načo rozmazávať to, čo všetci poznáme.

Vzápätí, hneď za tým sa objaví štatistická tabuľka veľkými nápadnými písmenami.

Prvá položka je: Koľkí zomreli. Strašia ľudí!

Nie je to vysoké číslo. Potom aké problémy mali ľudia po očkovaní, napríklad zapchaté cievy, embólia, teploty, neviem čo ešte, lebo som z toho už zhrozená a ďalej nechcem tie hrozné veci počúvať.

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

  Sú ľudia, ktorí tomu okamžite uveria, vsugerujú si a potom sa zle cítia. Hneď hovoria, aj ja to mám, pociťujem to, asi je po mne! Aj ja sa vždy zľaknem, som precitlivená. Ľudia si vedia choroby vsugerovať.

Takto podané, je to bezvýchodisková situácia. Pandémia pretrváva, nemá ju čo zastaviť. Vakcíny podľa tejto televíznej správy nie sú dosť dobré, liek na koronavírus ešte nevynašli. Čo teraz?  Niekam ujdeme? Nieto kam!

Po vete v televízii dajte sa očkovať, táto štatistika vyznieva ako nedajte sa očkovať! Nie, lebo niečo z tohoto sa vám stane. Alebo aj toto všetko!

Ja chápem, že ľudí treba informovať, ale rovno po vete dajte sa očkovať, treba dobre vystrašiť ľudí? Najviac tých, ktorí sa boja očkovania. Samozrejme, tí, ktorí sa nebojíte, teraz neveriacki krútite hlavou a hovoríte, kto by sa bál?

SkryťVypnúť reklamu
reklama

Odpoviem vám, hocikto a skoro všetci. Toľkých poznám, ... ktorí sa boja. Niektorí o tom hovoria, niektorí takú slabosť by neradi priznali. Ja som sa vám teraz priznala, ale aj to priznávam, že vedľajšie príznaky som nemala a dávala som si pozor, aby som si ich nevsugerovala.         

Informácia o vedľajších príznakoch očkovania by vždy mala byť doplnená ďalšou štatistikou, v ktorej percentuálne vyčíslia, koľkým sa to stalo. Z veľkého počtu zaočkovaných, je to mizivé percento.

Oplatí sa oboznámiť s tým percentom bojazlivých, nezaočkovaných. Napríklad rovno tak, že očkovanie je menšie riziko ako nakaziť sa covidom.

SkryťVypnúť reklamu
reklama

 

Eva Gallova

Eva Gallova

Bloger 
Populárny bloger
  • Počet článkov:  456
  •  | 
  • Páči sa:  934x

Píšem o živote a plnokrvných ľuďoch. Postavy skladám z uveriteľných čriepkov, aby vyzerali ako živé. Zoznam autorových rubrík:  NezaradenéSúkromné

Prémioví blogeri

Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Juraj Hipš

Juraj Hipš

12 článkov
Post Bellum SK

Post Bellum SK

75 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Monika Nagyova

Monika Nagyova

296 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu