reklama

Tajomstvo nového života

Mnoho krát nad nami zvíťazia... Naše slabosti, chyby, únava, sklamania, pády. A mohli by sme pokračovať ďalej... Smútky, strachy, bolesť, utrpenie... To všetko je súčasťou nášho života, ale som presvedčený, že to nie je všetko. My mladí kresťania veríme v Ježiša, ktorý je Svetlom v krajine našich tieňov. Pár slov o bežných hrdinoch, ktorí žijú láskou.

Písmo: A- | A+
Diskusia  (2)

Mladý muž. Dnes som ho stretol v obchode. Poznáme sa. Je mi v mnohom príkladom. Chýbalo mi asi 50 centov. Pomohol mi... A spolu sme zaniesli kvet ako dar jednej vzácnej žene. Nemusel, ale chcel.

A táto vzácna pani? Veľmi pomáha iným. Má zodpovednú úlohu, ale v srdci má stále postoj skromnosti a túžby slúžiť. Nemusela by, ale chce konať dobro.

Cestou stretám staršieho pána. Je to kňaz. Muž, ktorý celý život hľadal cesty ako pomôcť, ktorý svoje bolesti a trápenia verne spája s láskou Boha ku človeku, aby pomáhal toľkým – a verím, že hlavne mladým, stávať sa šťastnými...

SkryťVypnúť reklamu
Článok pokračuje pod video reklamou

A ďalej mladá žena, ktorá pomáha v zodpovednej úlohe, aby sa dobro šírilo, aby nezvíťazila temnota, strach, smútok... Aby radosť napĺňala srdcia mladých.

Mladý muž veľký umelecký talent nedáva pre seba, ale naopak veľkodušne ním slúži iným...

A mohol by som pokračovať ďalej, ale to hádam nabudúce.

Dobro je skutočnosť. Nebojme sa byť spolutvorcami nádeje pre tento svet. Veď sme tak veľmi milovaní a obdarovaní...

Nebojme sa.

Róbert Flamík

Róbert Flamík

Bloger 
  • Počet článkov:  553
  •  | 
  • Páči sa:  0x

Salezián. Od 18. júna 2006 kňaz. Nachádzaný Niekym, kto aj k nemu si stále a verne hľadá cestu... S úctou. Zoznam autorových rubrík:  Z môjho vnútrarozličné hlasySúkromnéNezaradené

Prémioví blogeri

Post Bellum SK

Post Bellum SK

74 článkov
Karolína Farská

Karolína Farská

4 články
Matúš Sarvaš

Matúš Sarvaš

3 články
Jiří Ščobák

Jiří Ščobák

752 článkov
Lucia Šicková

Lucia Šicková

4 články
Iveta Rall

Iveta Rall

87 článkov
reklama
reklama
SkryťZatvoriť reklamu